0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Удосконалення організації оплати праці на підприємстві "Делішес Фуд" (ID:219318)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Економіка праці
Сторінок: 43
Рік виконання: 2016
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Теоретико-методичні аспекти дослідження систем оплати праці на підприємстві 1.1. Сутність поняття «оплата праці» та «організація оплати праці» 1.2. Характеристика форм та систем оплати праці 1.3. Методичні аспекти розрахунку індексу заробітку працівника 2. Характеристика організації оплати праці ТОВ «Делішес Фуд» 2.1. Коротка характеристика підприємства «Делішес Фуд» 2.2. Дослідження ефективності використання персоналу підприємства «Делішес Фуд» 2.3. Організація оплати праці на підприємстві «Делішес Фуд» 3. Шляхи удосконалення системи оплати праці на підприємстві «Делішес Фуд» 3.1. Зарубіжний досвід організації оплати праці на підприємстві 3.2. Напрямки удосконалення системи оплати праці українського підприємства «Делішес Фуд» Висновки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову