0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ПРОДУКТИВНІСТЬ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА І РЕЗЕРВИ ЇЇ ПІДВИЩЕННЯ (ID:243945)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Економіка праці
Сторінок: 30
Рік виконання: 2018
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 1.Теоретико-методологічні основи продуктивності праці 1.1 Сутність поняття продуктивності праці 1.2 Фактори, що впливають на продуктивність праці 1.3 Методичні підходи до оцінювання продуктивності праці 2. Дослідження продуктивності праці на ТОВ “Структура ІТ” 2.1 Економічна характеристика діяльності підприємства 2.2 Аналіз продуктивності праці на підприємстві 2.3. Мотивація праці працівників ТОВ “Структура ІТ”, як фактор підвищення її продуктивності Розділ 3. Обгрунтування резервів зростання продуктивності праці на тов "Структура ІТ) ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Виробіток — це кількість виробленої продукції за одиницю часу або кількість продукції, яка припадає на одного середньооблікового працівника або робітника за рік, квартал, місяць. Він вимірюється відношенням кількості виробленої продукції до величини робочого часу, витраченого на його виробництво: В = Q / Т, де В — виробіток; Т — затрати робочого часу; б — обсяг виробленої продукції. Трудомісткість — це показник, який характеризує затрати часу на одиницю продукції (тобто зворотна величина виробітку): Тр = Т / Q, де Тр — трудомісткість на одиницю продукції. Виробіток продукції – найбільш поширений і універсальний показник продуктивності праці. У залежності від того, в яких одиницях вимірюється обсяг продукції, розрізняють визначення виробітку в натуральному вираженні, а також показниках нормованого робочого часу. Найбільш наочно продуктивність праці характеризує показник виробітку продукції в натуральному вираженні. Це такі одиниці виміру, як тонни, метри, штуки та ін, як правило, характерні для підприємств, що випускають однорідну продукцію. Якщо підприємство або цех випускає кілька видів чи марок однорідної продукції, то вироблення визначається в умовних одиницях. Показник вироблення продукції в грошовому вираженні застосовується для визначення продуктивності праці на підприємствах, що випускають різнорідну продукцію. При використанні нормованого робочого часу вироблення