0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія виробництва молочної кислоти (ID:178200)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 44
Рік виконання: 2014
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
1. Характеристика молочної кислоти, сировини та допоміжних матеріалів. 1.1 загальна характеристика молочної кислоти;1.2. Фізико-хімічні показники молочної кислоти;1.3. Застосування молочної кислоти у промисловості; 2. Підбір необхідних умов для виробництва молочної кислоти.2.1. Характеристика мікроорганізмів-продуцентів;2.2.виділення чистих культур та підбір необхідного середовища;2.3. Зберігання виробничих культур.3. Технологія виробництва молочної кислоти.3.1.Cинтез молочної кислоти;3.2. Технологічні етапи виробництва молочної кислоти;3.2.1. Процес ферментації молочної кислоти;3.2.2. Процес очищення молочної кислоти. 4. Характеристика продукції, що містить в своєму складі молочну кислоту.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Молочну кислоту застосовують в харчовій промисловості, в медицині і ветеринарії і для всіляких технічних цілей. Молочна кислота стримує розвиток гнильних бактерій, але не діє на мікроскопічні гриби і дріжджі. Молочна кислота і її солі у присутності води є сильними пластифікаторами майже всіх білків. У хлібопеченні молочна кислота і лактати збільшують об'єм м'якиша і покращують скоринку хліба. Молочну кислоту додають в затор в пивоварінні для зниження жорсткості води і досягнення величини рН, близькою до оптимальної для дії амілолітичних і протеолітичних ферментів. Молочну кислоту застосовують при виробництві пекарних дріжджів для очищення посівних дріжджів від сторонньої мікрофлори, у тому числі від лактобацил, а також для очищення меляси, стимулюючи розмноження дріжджів. Для використання в харчових продуктах дозволені лактати натрію (Е325), калія (Е326), кальцію (Е327), амонія (Е328) і магнію (Е329). Використовуються вони у виробництві безалкогольних напоїв, карамелевих мас, кисломолочних продуктів.