0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

1. Загальна характеристика договірного регулювання у приватноправових відносинах, ускладнених іноземним елементом: 1.1. Місце договору у міжнародному приватному праві;1.2. Критерії міжнародності договору;1.3. Поняття та правова природа договору у міжнаро (ID:619732)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 22
Рік виконання: 2021
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
1. Загальна характеристика договірного регулювання у приватноправових відносинах, ускладнених іноземним елементом: 1.1. Місце договору у міжнародному приватному праві;1.2. Критерії міжнародності договору;1.3. Поняття та правова природа договору у міжнародному приватному праві;1.4. Класифікація договорів з іноземним елементом. 2. Особливості договорів у міжнародному приватному праві, що пов’язані із їх міжнародним характером. Специфічні умови, що традиційно складають зміст договорів міжнародного характеру. 3. Форма, порядок укладання, облік (реєстрація) договорів у міжнародному приватному праві. 4. Правове регулювання договорів, що знаходяться у правовому полі декількох правопорядків: 4.1. Особливості;4.2. Джерела;4.3. Співвідношення матеріального та колізійного методів 5. Колізійні питання договорів міжнародного характеру: 5.1. Поняття зобов’язального статуту; 5.2. Принцип автономії волі сторін (lex voluntatis); 5.3. Закон країни продавця (lex venditoris); 5.4. Закон найбільш тісного зв’язку (the proper law of the contract); 5.5. Інші колізійні прив’язки. 6. Специфіка регламентації договірних зобов’язань у міжнародному комерційному обороті. Недержавне регулювання міжнародних комерційних договорів: 6.1. lex mercatoria; 6.2. Принципи міжнародних комерційних договорів (Принципи УНІДРУА);6.3. Звичаї міжнародної торгівлі.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Загальна характеристика договірного регулювання у приватноправових відносинах, ускладнених іноземним елементом: 1.1. Місце договору у міжнародному приватному праві; Предметом міжнародного приватного права, що відображено і у самій назві відповідної галузі, охоплюються відносини приватноправового характеру, ускладнені іноземним елементом. Сприйнявши відомий ще з часів Ульпіана поділ на jus publicum та jus privatum, можна стверджувати, що приватна сфера у багатьох випадках опосередковується саме договірним регулюванням. Звідси стає очевидною і роль договірних зобов’язань у міжнародному приватному праві. Так само як договір посідає чільне місце у «в
Інші роботи з даної категорії: