0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ПРАВОВА ПРИРОДА ДИТЯЧОГО БУДИНКУ СІМЕЙНОГО ТИПУ, ЯК ФОРМИ ВЛАШТУВАННЯ ДІТЕЙ-СИРІТ І ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ. (ID:744614)

Тип роботи: стаття
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 7
Рік виконання: 2021
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ПРАВОВА ПРИРОДА ДИТЯЧОГО БУДИНКУ СІМЕЙНОГО ТИПУ, ЯК ФОРМИ ВЛАШТУВАННЯ ДІТЕЙ-СИРІТ І ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Поряд з класичними формами влаштування дітей, які залишилися без батьківського піклування, такими як усиновлення та встановлення опіки і піклування, у законодавстві України закріплено альтернативні форми влаштування дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. До них відносяться патронат над дитиною, прийомна сім’я і дитячий будинок сімейного типу. Дитячий будинок сімейного типу — окрема сім'я, що створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі, для забезпечення сімейним вихован­ням та спільного проживання не менш як п’яти дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Метою створення дитячого будинку сімейного типу є забезпечення належних умов для виховання в сімейно­му оточенні дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківсько­го піклування. Для кращого розуміння поняття “дитячий будинок сімейного типу” слід визначити його основні ознаки.
Інші роботи з даної категорії: