0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

звіт з практики на прикладі ВАТ «Київхліб» Білоцерківський хлібокомбінат (ID:37047)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 75
Рік виконання: 2011
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 1.Характеристика заводу та його основні техніко – економічні показники 1.1.Загальні відомості про підприємство і його історія… 1.2. Структура підприємства 1.3. Асортимент продукції…… 1.4. Мережа та порядок збуту готової продукції 1.5. Реалізація відходів виробництва 1.6. Джерела постачання підприємства сировиною, водою, електроенергією, паливом 1.7. Якість продукції… 1.8.Техніко-економічні показники підприємства, їх аналіз 1.9. Перспективи розвитку підприємства… 2.Оцінка якості сировини, допоміжних матеріалів, основної та побічної продукції, вторинних матеріальних ресурсів, відходів виробництва.Оцінка біологічної цінності основної продукції… 2.1. Органолептичний контроль якості основної та допоміжної сировини, що поступає на комбінат… 2.2. Методи санітарно-бактеріологічного контролю за сировиною 2.3. Партія сировини або продукції та способи відбирання середніх проб. Відбір середніх проб із напівпродуктів 3.Служба стандартизації на виробництві 3.1. Планування робіт по стандартизації 3.2.Оцінка якості сировини та готової продукції згідно з державними стандартами… 3.3 Метрологічна служба на підприємстві 4.Характеристика сировини та способів її зберігання і доставки на завод 4.1.Основні постачальники підприємства 4.2.Аналіз основної і додаткової сировини… 4.3.Зберігання сировини 4.4.Вимоги до якості води… 5.Технологія основного виробництва та охорони праці за стадіями 5.1.Кондитерський цех 5.2.Хлібний цех… 5.3.Дрібно штучний цех… 5.4.Охорона праці… 6.Зберігання та відпуск готової продукції… 7.Допоміжні цехи та механічні майстерні… Висновки Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову