066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Автоматизація процесу пророщування солоду у виробництві пива (ID:51741)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 26
Рік виконання: 2013
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Опис технологічного процесу 2. Вибір первинних вимірювальних перетворювачів та виконавчих механізмів 3. Вибір мікропроцесорних засобів автоматизації 4. Блок - схема системи автоматичного керування 5. Розробка програми функціонування вибраних засобів автоматизації 6. Розробка принципових електричних схем зовнішніх з’єднань мікропроцесорних засобів Висновки Література Перелік графічних матеріалів: 1) Програма (конфігурація) роботи мікропроцесорного засобу. 2) Принципова електрична схема зовнішніх з’єднань.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову