0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розробка бази даних конкретної предметної області та її реалізація за допомогою СУБД та програмних засобів Microsoft "Військова частина" (ID:416357)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 27
Рік виконання: 2019
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП Аналіз предметної області та побудова концептуальної моделі БД Проектування бази даних Побудова інфологічної моделі Побудова логічної моделі Практична реалізація БД та програмного додатку Побудова зв’язків між таблицями баз даних Розробка запитів Розробка форм ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
АНОТАЦІЯ Проектування бази даних «Військова частина». Курсовий проект з дисциплі-ни «Бази даних в інформаційно-комп’ютерних системах». Обсяг курсової роботи - 27 сторінок. Кількість ілюстрацій – 33. В процесі розробки було проведено аналіз відповідних інформаційних об’єктів предметної області «Військова частина», визначено їх склад, атрибути, зв’язки і обмеження. В результаті розробки було створено необхідні таблиці, форми, запити і зві-ти, які забезпечують відповідну функціональність даної інформаційної системи. Проект має навчальний характер і може розглядатися як підсистема загаль-ної автоматизованої інформаційної системи навчального закладу. Саме в цьому напрямку можливий подальший розвиток даного проекту.