0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розробка бази даних конкретної предметної області та її реалізація за допомогою СУБД та програмних засобів Microsoft "Магазин" (ID:416361)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 32
Рік виконання: 2019
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 5 Аналіз предметної області та побудова концептуальної моделі БД 6 Проектування бази даних 7 Побудова інфологічної моделі Побудова логічної моделі Практична реалізація БД та програмного додатку Побудова зв’язків між таблицями баз даних Розробка запитів Розробка форм ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Історія досліджень систем баз даних – це за своєю суттю історія розвитку програмного забезпечення, яке на сьогоднішній день досягло виняткової потуж-ності та продуктивності, що зробило великий вплив на економіку. Досягнення в дослідженнях баз даних стало основою фундаментальних розробок комунікацій-них систем, транспорту та логістики, фінансового менеджменту, систем із базами, а також великої кількості програм у цивільних та військових установах. Вони та-кож стали основою значного прогресу в провідних галузях науки – від інформа-тики до медицини. Можна стверджувати, що поява баз даних стало найвагомішим досягнен-ням в галузі програмного забезпечення. Бази даних є основою інформаційних си-стем, і це докорінно змінило характер роботи багатьох організацій та установ. Використання баз даних є однією з характерних рис більшості сучасних ін-формаційних систем. По своїй суті бази даних є тим, навколо чого і будується інформаційна система будь-якого підприємства. Тому теорії створення та практи-ці використання баз даних приділяється достатня увага протягом періоду функці-онування інформаційних систем. Досить тривалий час основним типом були ре-ляційні бази даних, які на сьогодні вже вважаються класичними. Проте розвиток інформаційних систем поставив перед сучасними базами даних завдання, вирі-шення яких неможливе в межах використання тільки реляційних баз даних. Крім класичних завдань, сучасні бази даних повинні забезпечувати багатомашинну об-робку та зберігання великих обсягів інформації, оперативний аналіз даних, інтег-рацію із мережею Інтернет, розмежування доступу користувачів до зберігає мої інформації, захист інформації під час її передачі по мережі. Хоча на практиці і ви-користовується чимало різноманітних баз даних, але для більшості з них існує велика кількість спільних ознак, як з погляду розробки, так і використання. Це дає можливість вивчати сучасні бази даних і відповідне прикладне та системне програмне забезпечення на прикладах, які, незважаючи на свою новизну, вже ста-ли класичними.