0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Дослідження харчової поведінки студентів (ID:303383)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Інше
Сторінок: 28
Рік виконання: 2020
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ХАРЧОВОЇ ПОВЕДІНКИ 5 РОЗДІЛ 2. ОСНОВНІ МАКРОНУТРІЄНТИ, ПОЖИВНІ РЕЧОВИНИ ТА ХАРЧОВІ ДОБАВКИ, ЩО ФОРМУЮТЬ ХАРЧОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ 11 2.1. Цукри 11 2.2. Білки 13 2.3. Жири 16 2.4. Кухонна сіль 18 2.5. Глутамат натрію 19 2.6. Кофеїн 20 2.7. Окремі продукти, які провокують виникнення харчової залежності (шоколад, фастфуд) 21 РОЗДІЛ 3. ВЛАСНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ. ОБРОБКА РЕЗУЛЬТАТІВ. 23 ВИСНОВОК 24 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 26
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Інші роботи з даної категорії: