0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Задача 20 Працівники міліції отримали оперативну інформацію, що С. зберігає вдома пістолет (ТТ), але наступного дня він його продасть іншій особі. Тому отримавши усну згоду заступника прокурора, вони провели обшук квартири, але нічого не знайшли. Чи будут (ID:980787)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Інше
Сторінок: 2
Рік виконання: 2023
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Задача 20 Працівники міліції отримали оперативну інформацію, що С. зберігає вдома пістолет (ТТ), але наступного дня він його продасть іншій особі. Тому отримавши усну згоду заступника прокурора, вони провели обшук квартири, але нічого не знайшли. Чи будуть працівники міліції притягнуті до кримінальної відповідальності?
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Задача 20 Працівники міліції отримали оперативну інформацію, що С. зберігає вдома пістолет (ТТ), але наступного дня він його продасть іншій особі. Тому отримавши усну згоду заступника прокурора, вони провели обшук квартири, але нічого не знайшли. Чи будуть працівники міліції притягнуті до кримінальної відповідальності? 1. Уточнення та попередня оцінка фактичних обставин. 1.1. 1 ст. 236 КПК України закріпила норму, що ухвала про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи може бути виконана слідчим чи прокурором, винятків для оперативних підрозділів не передбачено. Правоохоронці не мали права на обшук квартири. 1.2. Службовими особами є особи, які постійно, тимчасово чи за спеціальним повноваженням здійснюють функції представників влади чи місцевого самоврядування, а також постійно чи тимчасово обіймають в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах чи організаціях посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій, або виконують такі функції за спеціальним повноваженням, яким особа наділяється повноважним органом державної влади, органом місцевого самоврядування, центральним органом державного управління із спеціальним статусом, повноважним органом чи повноважною службовою особою підприємства, установи, організації, судом або законом.
Інші роботи з даної категорії: