0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Задача 16 Громадянин Суслов проходив лікування в місцевій клінічній лікарні. Після проведення операції хірург сказав Суслову про необхідність віддячити їм за вдалу операцію сумою у 500 грн. Суслов не мав необхідних коштів і тому звернувся із заявою до РУВ (ID:980786)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Інше
Сторінок: 2
Рік виконання: 2023
Вартість: 120
Купити цю роботу
Зміст
Задача 16 Громадянин Суслов проходив лікування в місцевій клінічній лікарні. Після проведення операції хірург сказав Суслову про необхідність віддячити їм за вдалу операцію сумою у 500 грн. Суслов не мав необхідних коштів і тому звернувся із заявою до РУВС. Чи буде лікар притягнутий до кримінальної відповідальності?
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Задача 16 Громадянин Суслов проходив лікування в місцевій клінічній лікарні. Після проведення операції хірург сказав Суслову про необхідність віддячити їм за вдалу операцію сумою у 500 грн. Суслов не мав необхідних коштів і тому звернувся із заявою до РУВС. Чи буде лікар притягнутий до кримінальної відповідальності? 1. Уточнення та попередня оцінка фактичних обставин. 1.1. Клінічна лікарна – комунальне некомерційне підприємство 1.2. Державними слід вважати такі заклади охорони здоров’я, які створені на базі державної власності і отримують фінансування з державного бюджету. Комунальни¬ми є такі заклади, які створені органами місцевого самоврядування як особисто, так і спільно з місцевою державною адміністрацією на базі комунальної власності та за фінансування з місцевого бюджету
Інші роботи з даної категорії: