0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Особливості злиття ізольованих з нервових терміналей мембранних структур за дії бета-амілоїдного пептиду 1-42 (ID:229477)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Біологія
Сторінок: 42
Рік виконання: 2018
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
Курсова складається із теоретичної та експериментальної частини. В роботі використовувались лише статті на англійській мові, кількість джерел - 50
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Недавні дослідження показали, що глобулярні структури складаються з димерних одиниць, що мають як міжмолекулярні, так і внутрішньомолекулярні β-складчасті контакти. Ці дослідження були проведені в присутності ДСН. Недолік цих досліджень, однак, полягає в тому, що використання детергенту, як виявляється, створює конформацію, яка не призводить до утворення фібрил в подальшому [42]. У випадку із Аβ40, дослідникам вдалось ізолювати відносно однорідні олігомери Aβ40 шляхом фільтрації. Трансмісійна електронна мікроскопія (ТЕМ) показала, що сферичні агрегати діаметром 15-35 нм можуть бути стабілізовані при низьких концентраціях солі і при температурі 4 ° С протягом 55 год. На відміну від олігомерів Aβ42 в ДСН, ці сферичні агрегати показали, що вони є проміжними в фібрилізації Aβ40, оскільки вони повільно перетворюються на протофібрили та фібрили і містять фібрилоподібну β-складчасту структуру [43]. Вчені використали переваги низької температури та низької концентрації солі для стабілізації однорідних олігомерів чистого Aβ40, отриманого хімічним синтезом. Ці олігомери не змінювали конформацію в β-складчасту структуру. Коли температура підвищується, ці стабільні Aβ-олігомери легко утворюють протофібрили та фібрили, і показано, що це перетворення пов'язане зі зниженням нейротоксичності. Використовуючи комбінацію TEM, AСM, ІЧСФ (інфрачервона спектроскопія Фур’є) і ЯМР спектроскопії, стало можливим визначення ключових структурних особливостей в обох олігомерних та фібрилярних конформаціях Aβ42 і охарактеризувати структурні зміни пов’язані з агрегацією та токсичністю [38].