0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Дипломна магістерська робота економіка ( тема соціального захисту населення) дуже актуальна та поширена тема (ID:966124)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 80
Рік виконання: 2024
Вартість: 6799
Купити цю роботу
Зміст
Захист на 90+ Завдання на дипломну роботу……………………………………………….….…..2 Реферат…………………………………………………………………………….…4 Вступ ............................................................................................................................. 6 1 Теоретичні основи дослідження соціального захисту населення ....................... 9 1.1 Соціальний захист населення: суть та характеристика. ................................ 9 1.2 Соціальний захист населення: функції та принципи. .................................. 14 1.3 Дослідження зарубіжного досвіду щодо соціального захисту та можливість його запровадження в Україні. ................................................................................ 22 Висновки до 1 розділу .............................................................................................. 27 2 Дослідження системи соціального захисту в національних та регіональних сегментах .................................................................................................................... 29 2.1 Дослідження основних показників соціальної захищеності населення в Україні. ................................................................................................. 29 2.2 Динаміка кількості одержувачів та обсягів соціальних гарантій в системі соціального захисту населення за регіонами. ........................................................ 33 2.3 Характеристика реалізації політики соціального захисту в умовах війни. .. 41 Висновки до 2 розділу. ............................................................................................. 48 3 Напрями вдосконалення системи соціального захисту населення в Україні .. 51 3.1 Основні принципи державної політики у сфері соціального захисту. .......... 51 3.2 Основні напрями регіональної політики соціального захисту. ...................... 54 3.3 Заходи щодо підвищення безпеки соціально незахищених груп населення. 58 Висновки до 3 розділу .............................................................................................. 68 Висновки .................................................................................................................... 70 Перелік посилань ....................................................................................................... 73
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність теми. Через нестабільну економічну ситуацію валовий національний продукт різко впав. Це призвело до інфляції та девальвації гривні, а також значного скорочення реальних доходів населення. У результаті багато людей опинилися за межею бідності та потребують соціальної підтримки. На жаль, зростання дефіциту бюджету обмежує можливості держави повністю фінансувати соціальні видатки. Тому вкрай необхідно посилити регулювання державної політики соціального захисту. Питання удосконалення існуючої системи соціального захисту на різних рівнях управління привертають значну увагу як вітчизняних, так і зарубіжних науковців.