0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Дослідження можливостей та перспектив залучення міжнародної технічної допомоги та донорського капіталу для розвитку малого та середнього бізнесу в Україні. (ID:442946)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:ЗЕД
Сторінок: 90
Рік виконання: 2020
Вартість: 600
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ЗАЛУЧЕННЯ МІЖНАРОДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА ДОНОРСЬКОГО КАПІТАЛУ 6 1.1 Економічна сутність залучення міжнародної технічної допомоги та донорського капіталу 6 1.2. Форми та особливості технічної допомоги 15 1.3. Етапи залучення іноземної технічної допомоги для підприємства 19 Висновки до розділу I 22 РОЗДІЛ II. СТРАТЕГІЧНИЙ АНАЛІЗ ПРИВАБЛИВОСТІ МАЛОГО І СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ ДЛЯ ЗАЛУЧЕННЯ МІЖНАРОДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ 23 2.1 Сучасні тенденції залучення міжнародної донорської допомоги в Україні 23 2.2 Особливості розвитку малого та середнього підприємництва в Україні 29 2.3 Регуляторне середовище для залучення міжнародної технічної допомоги та донорського капіталу 33 Висновки до розділу II 54 РОЗДІЛ III. ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ ЗАЛУЧЕННЯ МІЖНАРОДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА ДОНОРСЬКОГО КАПІТАЛУ ДО ГАЛУЗІ 55 3.1 Оцінка привабливості та перспектив розвитку малого та середнього підприємництва . 55 3.2 Розробка стратегії залучення міжнародної технічної допомоги в Україну 62 3.3 Оцінка економічної ефективності стратегії залучення міжнародної технічної допомоги та донорського капіталу в Україну на розвиток малого та середнього підприємництва. 71 Висновки до розділу III 76 ВИСНОВКИ 77 ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА 80
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність теми. Базовим поняттям, що відбиває стан світового господарства в XXI столітті, стало поняття глобалізації світової економіки. За останні тридцять років проблеми глобалізації, глобалізму, антиглобалізму, альтерглобалізму щоденно обговорюються на шпальтах газет, журналів, у монографіях, політиками, політологами, істориками, економістами, спеціалістами з народонаселення й цивілізації, соціології, інформатики, простими громадянами на різних мовах в більшості країн світу, як в країнах «золотого мільярда», так і в країнах, що розвиваються. І це не дань моді, це реальний процес сьогодення й подій, які визначають розвиток людства в майбутньому. Україна для іноземних інвесторів є потенційним партнером і при створенні сприятливого інвестиційного клімату може залучити надзвичайно величезні інвестиційні кошти. Проте, на теперішній час надходження зовнішніх інвестицій є незначними. Залучення інвестицій у економіку країни є одним з вагомих чинників її розвитку. Проте для вдалих інвестицій повинні бути враховані всі можливі інвестиційні ризики. У сучасних умовах розвитку української економіки проблема інвестиційних ризиків є особливо гострою. Основними причинами тут є нестабільність податкового режиму, падіння курсу національної валюти, низька купівельна спроможність значної частини населення. Тому для інвесторів, які мають справу з вітчизняним ринком, особливо важливо реально оцінювати можливий вплив інвестиційних ризиків, а також спрогнозувати їх настання в майбутньому. Це і обґрунтувало актуальність дослідження, в якому буде проведено порівняння інструментів прогнозування інвестиційних ризиків та рівня точності прогнозу.
Інші роботи з даної категорії: