0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління міжнародною конкурентоспроможністю (на матеріалах ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») (ID:899335)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 77
Рік виконання: 2022
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ УМОВ ТА ОСОБЛИВОСТЕЙ УПРАВЛІННЯ МІЖНАРОДНОЮ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Дослідження фінансового стану та системи управління ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» 5 1.2. Аналіз міжнародної діяльності ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» 11 1.3. Оцінка міжнародної конкурентоспроможності ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» 16 Висновки до розділу 1 20 РОЗДІЛ 2. ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ МІЖНАРОДНОЮ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРАТ «КИЇВСЬКА КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА «РОШЕН» 22 2.1. Стратегічні напрями посилення міжнародної конкурентоспроможності ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» 21 2.2. Формування комплексу заходів щодо вдосконалення процесу управління міжнародною конкурентоспроможністю ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» 27 2.3. Оцінка впливу запропонованих заходів на ринкову вартість ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» 32 Висновки до розділу 2 37 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 41 ДОДАТКИ 45
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Протягом останнього часу однією з важливих характеристик міжнародного бізнесу є посилення конкуренції та розширення переліку факторів, які мають вплив на конкурентоздатність підприємств. У таких умовах підходи компаній до забезпечення конкурентоспроможності вимагають перегляду для їх адаптації до нових умов діяльності. Для українських компаній, починаючи з 24 лютого, система факторів конкурентоспроможності стала кардинально іншою, і неврахування цього фактору при формуванні стратегії розвитку може призвести до неочікуваних наслідків. Зазначене свідчить про своєчасність та високу актуальність дослідження процесу управління міжнародною конкурентоспроможністю у сучасних умовах. Управління міжнародною конкурентоздатністю та фактори впливу на її рівень у своїх роботах досліджували численні автори, зокрема: Астахова І. Е., Бестужева С. В., Борецька Н. П., Глущенко Я. І., Зелінська О. М., Зробок О. О., Іващенко М. В., Кахович О. О., Ковальчук О. В., Когут У.І., Колобердянко І.І., Ломовських Л.О., Марчевська Ю.О., та ін. Проте особливості адаптації процесу управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємства до зміни умов міжнародного середовища не достатньо досліджені в науковій літературі, що і обумовило вибір теми випускної кваліфікаційної роботи. Мета й завдання. Метою випускної кваліфікаційної роботи є визначення напрямів підвищення рівня конкурентоспроможності ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Досягненню поставленої мети сприяло виконання таких завдань: - дослідження фінансового стану та системи управління ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; - аналіз міжнародної діяльності ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; - оцінка міжнародної конкурентоспроможності ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; - обґрунтування стратегічних напрямів посилення міжнародної конкурентоспроможності ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; - формування комплексу заходів щодо вдосконалення процесу управління міжнародною конкурентоспроможністю ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; - оцінка впливу запропонованих заходів на ринкову вартість ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Об’єктом роботи є процес управління міжнародною конкурентоспроможністю ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Предметом випускної кваліфікаційної роботи є теоретичні засади і практичні аспекти управління міжнародною конкурентоспроможністю ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Для написання роботи було використано методичний інструментарій оцінки фінансового стану підприємства, аналізу його експортних операцій, метод формування конкурентного профіля, метод дисконтування майбутніх доходів та екстраполяції. З числа загальнонаукових методів було використано аналіз, синтез, порівняння. Інформаційною базою для написання роботи стали матеріали підприємства, зокрема його фінансова та внутрішня управлінська звітність, Інтернет-сайт компанії та підприємств-конкурентів, роботи вчених, присвячені питанням управління міжнародною конкурентоспроможністю. Робота складається зі вступу, двох розділів та висновків до них, висновків та пропозицій, списку використаних джерел та додатків. Загальний обсяг роботи – 72 сторінки.