0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Порядок складання та подання податкового розрахунку з податку на доходи фізичних осіб (Практична частина - Податкове навантаження) (ID:444127)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 58
Рік виконання: 2021
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Вступ 3 РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади обліку і звітності в оподаткуванні суб’єктів господарювання 5 1.1. Система оподаткування в Україні 5 1.2. Облік і звітність з податку на доходи фізичних осіб 13 1.3. Порядок складання звітності з податку на доходи фізичних осіб 18 РОЗДІЛ 2. Облік і звітність в оподаткуванні на ТОВ СП «Нібулон» 21 2.1. Опис фінансово-господарської діяльності підприємства 21 2.2. Розрахунок податків та зборів, що сплачує підприємство 31 2.3. Складання податкового календаря підприємства 36 2.4. Аналіз податкового навантаження підприємства 38 РОЗДІЛ 3. Шляхи оптимізації податкового навантаження 41 3.1. Пропозиції заходів щодо оптимізації (мінімізації) податкового навантаження 41 3.2. Аналіз ефективності запропонованих заходів щодо оптимізації (мінімізації) податкового навантаження 42 ВИСНОВКИ 46 Перелік посилань 49 Додаток А. Основні показники Балансу ТОВ СП «Нібулон» за 2019 рік 51 Додаток Б. Основні показники Звіту про фінансові результати ТОВ СП «Нібулон» за 2019 рік 53 Додаток В. Податковий календар ТОВ СП «Нібулон» на 2020 рік 54
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
АП76 Вступ Актуальність питання оподаткування суб’єктів господарювання та здійснення податкового планування на підприємствах пов’язана з прямим впливом результативності та ефективності цих процесів на досягнення підприємством бажаних фінансових результатів. Мета курсової роботи – дослідження теоретичних аспектів обліку і звітності в оподаткування, зокрема аналіз порядку складання та подання податкового розрахунку з податку на доходи фізичних осіб. В практичній площині метою курсової роботи є дослідження та аналіз шляхів підвищення ефективності податкового планування та оптимізації податкового навантаження на підприємстві. Основними завданнями курсової роботи є: • вивчення сутності поняття «система оподаткування», її характеристики; • аналіз порядку складання та подання податкового розрахунку з податку на доходи фізичних осіб; • здійснення оцінки податкового тягаря (на прикладі конкретного підприємства); • пошук шляхів підвищення ефективності податкового планування та оптимізації податкового навантаження. Об’єкт дослідження курсової роботи – фінансово-господарська діяльність ТОВ СП «Нібулон» за 2019 рік, предмет – податкова політика підприємства, заходи, які здійснюються підприємством з метою оптимізації податкового навантаження, поточне та стратегічне податкове планування підприємства. Курсова робота складається з трьох розділів: одного теоретичного, в якому розкривається сутність поняття «система оподаткування» та наводиться аналіз порядку складання та подання податкового розрахунку з податку на доходи фізичних осіб, та двох практичних, які представлені у вигляді аналізу процесу податкового планування на підприємстві, виявлення його проблемних питань, пошук шляхів підвищення його ефективності та, відповідно, надання пропозицій щодо оптимізації податкового навантаження підприємства. Методи дослідження: • аналіз нормативно-правової бази у сфері оподаткування (Податковий кодекс України, Митний кодекс України, Закон України «Про Митний тариф України», Закон України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» тощо); • аналіз основних показників фінансово-господарської діяльності ТОВ СП «Нібулон» (на підставі даних фінансової звітності за 2019 рік); • розрахунок податків, зборів, внесків, що сплатило підприємство, а також показників податкового навантаження; • методи побудови залежностей та економічного моделювання (з метою надання пропозицій щодо оптимізації податкового навантаження на підприємстві).