066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Формування і регулювання собівартості продукції (ID:13146)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Політекономія
Сторінок: 43
Рік виконання: 2006
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1 Теоретичні основи аналізу собівартості продукції 1.1 Собівартість – як економічна категорія 1.2 Загальна характеристика витрат на виробництво продукції 1.3 Сукупні витрати та собівартість продукції 1.4 Собівартість окремих виробів Розділ 2 Аналіз собівартості продукції ВАТ «Черкасихліб» 2.1 Організаційно-економічна характеристика ВАТ «Черкасихліб» 2.2 Характеристика продукції ВАТ «Черкасихліб» 2.3 Особливості хлібопекарного виробництва Розділ 3 Шляхи зниження собівартості продукції ВАТ «Черкасихліб» Висновки Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову