0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технічні умови "Соус сливовий" (ID:302466)

Тип роботи: інше
Сторінок: 15
Рік виконання: 2018
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
1 СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ 2 НОРМАТИВНІ ПОСИЛАННЯ 3 ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ 4 ВИМОГИ БЕЗПЕКИ 5 ВИМОГИ ОХОРОНИ ДОВКІЛЛЯ 6 ПРАВИЛА ПРИЙМАННЯ 7 МЕТОДИ КОНТРОЛЮВАННЯ 8 ТРАНСПОРТУВАННЯ І ЗБЕРІГАННЯ 9 ГАРАНТІЇ ВИРОБНИКА ДОДАТОК А (довідковий) Технологічний процес виробництва соусу сливового Рецептура
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Ці технічні умови поширюються на соус сливовий (далі за текстом соус), виготовлений з підготовлених відповідним чином свіжих чи швидкозаморожених слив з додаванням кухонної солі, цукру білого, приправи карі, часнику та харчових кислот. Соус призначено для реалізації через торговельну мережу та підприємств ресторанного господарства. Вимоги щодо безпечності продукції зазначено в п.п. 3.2.3, 3.2.4, 3.2.5, процесу виробництва, охорони довкілля викладено в розділах 4 і 5. Вимоги цих технічних умов є обов’язковими. Ці технічні умови є власністю підприємства ТОВ «Сливова долина» ідентифікаційний номер 12345678, і не можуть бути повністю, або частково відтворенні, тиражовані без його дозволу. Приклад позначення при замовленні: Соус сливовий. ТУ У 10.3-12345678-001:2018. Технічні умови необхідно перевіряти регулярно, але не рідше 1 разу на 5 років після надання їм чинності чи останнього перевіряння, якщо не виникає потреби перевіряти їх раніше у разі прийняття нормативно-правових актів, національних, міждержавних стандартів та інших документів, якими регламентовано інші вимоги, ніж ті, що встановленні у технічних умовах. Ці технічні умови придатні для цілей сертифікації.