0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління безпечністю продукції за системою НАССР у кристалізаційному відділенні цукрового заводу (ID:302467)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 55
Рік виконання: 2019
Вартість: 1500
Купити цю роботу
Зміст
Вступ………………………………………………………………….. Впровадження системи НАССР на підприємствах……………….. Принципи системи НАССР…………………………………………. Застосування принципів НАССР…………………………………... Аналіз вимог до якості сировини та готової продукції, технологічної схеми виробництва, аналізу ризиків хімічних, фізичних і мікробіологічних факторів, що мають місце в продуктовому відділенні…………………………………………………………....... Інформація про сировину та готову продукцію………………….. Опис сировини та готової продукції……………………………….. Опис готової продукції……………………………………………… Хімічні сполуки, що використовуються в продуктовому відділенні…………………………………………………………………... Принципова схема виробництва цукру з цукрових буряків……… Аналіз ризиків, хімічних, фізичних і мікробіологічних факторів, що мають місце у продуктовому відділенні…………………………… Визначення контрольних критичних точок та розроблення виробничої програми обов’язкових заходів попередження………………………………………………... Висновки……………………………………………………………… Список використаної літератури…………………………………… Додаток А……………………………………………………………..
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Система НАССР — це інструмент управління, який забезпечує більш структурований та науковий підхід до контролю ідентифікованих небез-печних чинників, ніж підхід через традиційну інспекцію і процедури контролю якості кінцевого продукту. У разі використання системи НАССР контроль переходить від випробування одиничного кінцевого продукту (випадкової вибірки продуктів), тобто тестування наявності відхилень, у сферу розроблення та виготовлення конкретного продукту, тобто запобігання відхилень.