0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розроблення заходів підготовчого аудиту СУБХП для ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» з виробництва яблучного соку освітленого (ID:732032)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 83
Рік виконання: 2022
Вартість: 450
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. СИСТЕМА HACCP, ЯК ЗАПОБІЖНИЙ ІНСТРУМЕНТ КОНТРОЛЮ ЗА НЕБЕЗПЕЧНИМИ ФАКТОРАМИ ВИРОБНИЦТВА 1.1 Вимоги щодо розробки та впровадження постійно діючих процедур заснованих на принципах НАССР 1.2. Система НАССР для виробництва яблучного соку освітленого 1.3. Управління документацією СУБХП 1.4. Кваліфікаційні вимоги до аудиторів Висновки за розділом 1 РОЗДІЛ 2. ДОКУМЕНТОВАНА ПРОЦЕДУРА ПРОВЕДЕННЯ ПІДГОТОВЧОГО АУДИТУ СУБХП ОПЕРАТОРА РИНКУ З ВИРОБНИЦТВА ЯБЛУЧНОГО СОКУ ОСВІТЛЕНОГО 2.1. Розроблення програми підготовчого аудиту СУБХП 2.2. Розподіл повноважень і відповідальності членів групи з проведення аудиту 2.3. Визначення періодичності здійснення заходів державного контролю оператора ринку з виробництва яблучного соку освітленого відповідно до його ступеня ризику 2.4 Складання опитувальної анкети аудиту СУБХП 2.5 Складання акту (звіту) підготовчого аудиту СУБХП оператора ринку з виробництва яблучного соку освітленого Висновки за розділом 2 РОЗДІЛ 3. ПРИЙНЯТТЯ ВИСНОВКІВ І РЕКОМЕНДАЦІЙ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ ПІДГОТОВЧОГО АУДИТУ СУБХП ОПЕРАТОРА РИНКУ З ВИРОБНИЦТВА ЯБЛУЧНОГО СОКУ ОСВІТЛЕНОГО 3.1. Складання протоколу невідповідностей 3.2. Розроблення та затвердження корекцій і коригувальних дій за результатами проведення підготовчого аудиту СУБХП 3.3. Прийняття висновків і рекомендацій щодо готовності оператора ринку до проведення заходів державного контролю Висновки за розділом 3 ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Підготовчий аудит - це заходи самоконтролю щодо вивчення стану готовності оператора ринку до проведення державного аудиту систем управління безпечністю, які засновані на принципах аналізу небезпечних факторів та контролю у ККТ. Зазвичай основними цілями здійснення аудитів є визначення відповідності або невідповідності системи управління безпечністю харчових продуктів встановленим вимогам (критеріям аудиту), визначення ефективності системи з точки зору виконання окремих цілей у сфері управління безпечністю, визначення потенціалу для удосконалення системи, виконання законодавчих вимог, сертифікація системи управління безпечністю харчових продуктів, перевірка умов контракту тощо. 1.1 Вимоги щодо розробки та впровадження постійно діючих процедур заснованих на принципах НАССР Вимоги щодо розробки та впровадження постійно діючих процедур заснованих на принципах НАССР регламентує Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 р. № 590 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» 1.2. Система НАССР для виробництва яблучного соку освітленого Впровадження системи НАССР розпочинається із створення наказу по підприємству (Додаток А) та формування його політики. Програми-передумови системи НАССР розроблені та задокументовані на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»: 1. Належне планування виробничих, допоміжних та побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення; 2. Вимоги до стану приміщень, обладнання, проведення ремонтних робіт, технічного обслуговування обладнання, калібрування тощо, а також заходи щодо захисту харчових продуктів від забруднення та сторонніх домішок; 3. Вимоги до планування та стану комунікацій - вентиляції, водопроводів, електро- та газопостачання, освітлення тощо; 4. Безпечність води, льоду, пари, допоміжних матеріалів для переробки (обробки) харчових продуктів, предметів та матеріалів, що контактують з харчовими продуктами; 5. Чистота поверхонь (процедури прибирання, миття і дезінфекції виробничих, допоміжних та побутових приміщень та інших поверхонь); 6. Здоров’я та гігієна персоналу; 7. Захист продуктів від сторонніх домішок; поводження з відходами виробництва та сміттям, їх збір та видалення з потужності; 8. Контроль за шкідниками, визначення виду, запобігання їх появі, засоби профілактики та боротьби; 9. Зберігання та використання токсичних сполук і речовин; 10. Специфікації (вимоги) до сировини та контроль за постачальниками; 11. Зберігання та транспортування; 12. Контроль за технологічними процесами; 13. Маркування харчових продуктів та поінформованість споживачів. 1.3. Управління документацією СУБХП Система НАССР включає процедури ведення записів та документації, що мають відповідати розміру потужності, особливостям технологічних процесів та давати змогу оператору ринку перевіряти впровадження та дієвість заходів з контролю, передбачених системою НАССР. 1.4. Кваліфікаційні вимоги до аудиторів Аудитор системи повинен діяти в межах відповідальності відповідно до вимог, які сформульовані в ДСТУ ISO 19011:2019 «Настанови щодо проведення аудитів систем управління» [7] та ДСТУ ISO/TS 22003:2019 «Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до органів, які здійснюють аудит і сертифікацію систем керування безпечністю харчових продуктів» [8]. Також він повинен ознайомитися із кодексом професійної поведінки і декларувати в заяві на сертифікацію, що він повністю та твердо буде дотримуватися положень цього документу. Висновки за розділом 1 Охарактеризовано основні вимоги до впровадження системи управління безпечністю НАССР відповідно до Наказу Міністерства Аграрної політики та продовольства України № 590. Детально поетапно описано розроблення системи НАССР на підприємстві.