0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розроблення заходів внутрішнього аудиту СУБХП для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса» з виробництва сухих сніданків - кульок з какао «START» (ID:754925)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 120
Рік виконання: 2021
Вартість: 450
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. СИСТЕМА НАССР, ЯК ЗАПОБІЖНИЙ ІНСТРУМЕНТ КОНТРОЛЮ ТА УПРАВЛІННЯ НЕБЕЗПЕЧНИМИ ФАКТОРАМИ ВИРОБНИЦТВА 1.1. Вимоги щодо розробки та впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР 1.2. Система НАССР для виробництва сухих сніданків - кульок з какао «START» 1.3. Управління документацією СУБХП 1.4. Кваліфікаційні вимоги до аудиторів Висновки за розділом 1 РОЗДІЛ 2. ДОКУМЕНТОВАНА ПРОЦЕДУРА ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ СУБХП ОПЕРАТОРА РИНКУ З ВИРОБНИЦТВА СУХИХ СНІДАНКІВ – КУЛЬОК З КАКАО «START» 2.1. Розроблення програми внутрішнього аудиту СУБХП 2.2. Відповідальність та повноваження членів групи з проведення аудиту 2.3. Визначення періодичності здійснення заходів державного контролю оператора ринку відповідно до ступеня ризику 2.4. Складання опитувальної анкети внутрішнього аудиту СУБХП 2.5. Складання акту внутрішнього аудиту СУБХП оператора ринку з виробництва сухих сніданків - кульок з какао «START» Висновки за розділом 2 РОЗДІЛ 3. ПРИЙНЯТТЯ ВИСНОВКІВ І РЕКОМЕНДАЦІЙ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ СУБХП ОПЕРАТОРА РИНКУ ПРАТ «ЛАНТМАННЕН АКСА» 3.1. Розроблення та затвердження коригувальних дій за результатами проведення внутрішнього аудиту СУБХП 3.2. Складання протоколу невідповідностей 3.3. Прийняття висновків і рекомендацій щодо готовності оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса» до проведення заходів державного контролю Висновки за розділом 3 ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Внутрішній аудит - це заходи самоконтролю щодо оцінки відповідності СУБХП оператора ринку встановленим вимогам, а також перевірка готовності СУБХП до проведення планових заходів державного контролю. Внутрішній аудит проводиться силами оператора ринку, відповідно до затвердженого плану вищим керівництвом. До участі у проведенні аудиту можуть залучатися як висококваліфіковані співробітники оператора ринку так і зовнішні незалежні органи, які мають підтвердження своєї компетентності у цій галузі. Метою курсової роботи є розроблення заходів внутрішнього аудиту СУБХП для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса» з виробництва сухих сніданків - кульок з какао «START». Об’єктом дослідження є система управління безпечністю харчових продуктів НАССР на ПрАТ «Лантманнен Акса». Предметом дослідження є елементи внутрішнього аудиту СУБХП для оператора ринку з виробництва сухих сніданків - кульок з какао «START». Основними завданнями під час виконання курсової роботи є: - навести характеристику вимог щодо розробки та впровадження постійно діючих процедур заснованих на принципах НАССР; - охарактеризувати систему управління безпечністю виробництва сухих сніданків - кульок з какао «START»; РОЗДІЛ 1. СИСТЕМА НАССР, ЯК ЗАПОБІЖНИЙ ІНСТРУМЕНТ КОНТРОЛЮ ТА УПРАВЛІННЯ НЕБЕЗПЕЧНИМИ ФАКТОРАМИ ВИРОБНИЦТВА 1.1. Вимоги щодо розробки та впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР. Державне регулювання у сфері безпечності харчових продуктів здійснюється з метою захисту життя, здоров’я та інтересів споживачів. На сьогодні, в Україні застосування системи НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points) є обов’язковим для всіх підприємств, які займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів, що передбачається Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»[1]. Система НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point) є єдиною системою управління безпечністю харчової продукції, яка довела свою ефективність і прийнята міжнародними організаціями. 1.2. Система НАССР для виробництва сухих сніданків - кульок з какао «START» Впровадження системи НАССР на підприємстві з виробництва сухих сніданків розпочинається зі створення наказу по підприємству та формування його політики (Додаток А). Наступним кроком є розроблення документованих програм-передумов (ПП) та впровадження їх на практиці. Під час розроблення ПП враховують вимоги санітарних норм і правил, а також вимоги GMP (належна виробнича практика) і GHP (належна гігієнічна практика), так як реалізація цих програм здійснюється по всьому харчовому ланцюгу – від лану до столу, що дозволить істотно знизити загрозу забруднення продукції і попередити багато захворювань[12]. 1.3. Управління документацією СУБХП Основною вимогою стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу (ISO 22000:2018, IDT)» є наявність задокументованих процедур управління документацією, оскільки саме документація є надійним підтвердженням функціонування СУБХП на підприємстві[6]. Документація системи НАССР поділяється на: базову - план НАССР, процедури; оперативну - протоколи, записи.