0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Аналіз та оцінка фінансово-економічної діяльності підприємства та розробка рекомендацій щодо її покращення» (ID:155157)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 156
Рік виконання: 2012
Вартість: 1000
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 7 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ АНАЛІЗУ ФІНАНСОВО-ЕКОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 11 1.1 Суть, основні завдання і джерела для аналізу фінансово-економічної діяльності підприємства 11 1.2 Загальна модель і система показників для аналізу фінансово-економічної діяльності підприємства 14 1.3 Формування фінансово-економічних результатів діяльності підприємства та задачі їх аналізу 34 1.4 Поняття та задачі аналізу рентабельності діяльності підприємства 38 РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА ПРИКЛАДІ ТОВ „ВІСТА” 43 2.1. Загальна характеристика ТОВ „Віста” 43 2.2. Заходи щодо охорони праці на підприємстві ТОВ "Віста" 57 2.3. Оцінка структури балансу 62 2.4. Оцінка платоспроможності та ліквідності 75 2.5. Аналіз фінансової та ділової активності підприємства ТО«³ста» 80 2.6. Оцінка рентабельності та вірогідності банкрутства 86 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ І РЕЗЕРВИ УДОСКОНАЛЕННЯ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 100 3.1. Обгрунтування напрямку удосконалення асортиментної політики підприємства 100 3.2. Напрями оптимізації матеріально-технічного забеспечення підприємства ТОВ «Віста» 114 3.3. Розрахунок ефективності запропонованих заходів 128 ВИСНОВКИ 137 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 142 ДОДАТКИ 147
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
З метою покращання господарської діяльності підприємства в дипломній роботі пропонується реконструкція цеху, яка передбачає заміну діючого на даний час обладнання на нове, що має більшу продуктивність ніж у діючого обладнання на 25%. Одними із важливих обладнань процесу виготовлення кондитерських виробів є ротаційна піч, кремовзбивальна машина та борошнопросіювач. Для здійснення цієї операції на підприємстві в даний момент використовують застаріле обладнання яке майже вийшло із експлуатації, а борошнопросіювач зовсім не працює. Пропонується придбати нову ротаційну піч ПВТ2Г-1 (рис. 3.1), , кремовзбивальну машину (рис.3.2) та борошнопросіювач (рис.3.3), технічну характеристику котрих наведено в табл. 3.14., 3.15., 3.16. відповідно.