0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Індивідуальна робота «Інфраструктура ринку, на якому функціонує компанія «ДиканькаМлин» (товарна лінія – борошно ТМ «Диканське»)» (ID:313266)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 29
Рік виконання: 2020
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Вступ……………………………………………………………………………...3 Розділ 1. Характеристика ринку борошномельно-круп`яної промисловості...4 Розділ 2. Технологічний процес виготовлення борошна………...……………13 Розділ 3. Інфраструктура ринку, на якому функціонує компанія «ДиканькаМлин» (товарна лінія – борошно ТМ «Диканське»)………...……19 Висновки…………………………………………………………………………28 Список використаних джерел………………………………………………..…29
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність даної теми полягає в тому, що борошномельно-круп'яна промисловість — одна з найбільших галузей харчової промисловості, яка є соціально значущою для населення, стратегічно важливою та повністю залежить від зернового комплексу. Серед особливостей формування цінової політики в галузі необхідно відмітити державне регулювання цін, оскільки підприємствами виробляються продукти харчування (борошно, крупи, макаронні вироби), від яких залежить продовольча безпека населення України. Так, як і всі сільськогосподарські підприємства, борошномельно-круп’яна галузь повністю залежить від погодних умов, «кліматичних перепадів»: засухи, заморозків, злив, суховіїв, повеней. Адже, зазначені погодні умови негативно впливають на урожай зернових та їх собівартість, а саме зернові є основною сировиною переробних підприємств. Мета роботи – дослідити концепції борошномельно-круп`яної промисловості як історично сформованої галузі на території нашої держави. Для досягнення поставленої мети сформульовано такі задачі:  дослідження історії даного виду промисловості;  визначення його характеристик;  опис технологічного процесу виготовлення борошна;  окреслення інфраструктури ринку, на якому функціонує борошномельно-круп`яна промисловість і обране мною підприємство.