0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Конюктурне дослідження ринку молочної продукції (ID:810175)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 30
Рік виконання: 2023
Вартість: 1000
Купити цю роботу
Зміст
Розділ 1:Характеристика детермінант розвитку ринку молочної продукції 1.1Класифікація молочної продукції 1.2 Фактори формування попиту та пропозиції молочної прожукуії Розділ 2: Аналіз світового ринку молочної продукції .Тенденції розвитку 2.1 Динаміка виробництва молочної продукції та експорту 2.2 Динаміка споживання молочної продукції та імпорту Розділ 3:Молочна продукція України на світовому ринку.Перспектива розвитку ринку 3.1Аналіз географічної структури вітчизняного експорту та імпорту 3.2 Оцінка позиції України на світовому ринку молочної продукції та прогноз позицій
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Молочні продукти можна класифікувати за різними критеріями, такими як вид сировини, метод обробки та вміст жиру. Trademap – це онлайн-платформа, яка надає статистичну інформацію про міжнародну торгівлю товарами та послугами. Для молочних продуктів Trademap може класифікувати їх за допомогою WTO (гармонізованої системи опису та кодування товарів), яка є міжнародним стандартом класифікації товарів. До основних категорій молочної продукції за класифікацією СОТ належать [1]: 04 - Молочні продукти; пташині яйця; натуральний мед; їстівні продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені 0401 - Молоко та вершки, неконцентровані та не з додаванням цукру чи інших підсолоджувачів 0402 - Молоко та вершки, концентровані або з додаванням цукру чи інших підсолоджувачів 0403 - Пахта, згущене молоко та вершки, йогурт, кефір та інше ферментоване або підкислене молоко та вершки, згущені або неконцентровані, ароматизовані або не з додаванням цукру чи інших підсолоджувачів, фруктів, горіхів або какао