0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Створення нового суб’єкта підприємництва у формі – публічного акціонерного товариства «Слобожанські смаколики (ID:461520)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 49
Рік виконання: 2021
Вартість: 750
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Обґрунтування вибору підприємницької ідеї 1.1. Характеристика підприємства 1.2. Характеристика факторів макро- та мікросередовища 1.3. Аналіз і оцінка ідеї 2. Організаційно-правове оформлення підприємницької ідеї 2.1. Обґрунтування вибору організаційно-правової форми підприємства 2.2. Порядок державної реєстрації підприємства 3. Обґрунтування організаційної структури підприємства 4. Розрахунок параметрів реалізації підприємницьких ідей 4.1. Розрахунок вартості та часу на започаткування підприємства 4.2. Розрахунок основних факторів виробництва 4.3 Розрахунок доходів та загальних витрат підприємства Висновки Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ На сьогоднішній день акціонерне товариство (АТ) є однією з найпоширеніших форм ведення великого бізнесу. Господарська діяльність в формі акціонерного товариства дозволяє залучати при створенні акціонерного товариства і при його подальшої діяльності необмежені фінансові ресурси у вигляді внесків у статутний капітал, як самих засновників, так і сторонніх осіб. Акціонерне товариство – господарське товариство, статутний капітал якого розділений на певну кількість акцій однакової номінальної вартості, корпоративні права за якими посвідчуються акціями. За допомогою створення власного підприємства власник має більші можливостей реалізувати свій потенціал, як керівника, управлінця та менеджера. Мотиваційним аспектом для власника є праця на себе. Індивідуальне підприємство є засобом одержання прибутку. Засновники мають за мету введення у обіг якомога більшу кількість якісної та натуральної продукції не запрошуючи за неї надто великі кошти, зробивши справді гідний виріб доступним для кожного. Обрано саме такий вид діяльності через малий вибір подібної продукції у широкому користуванні споживача. Метою курсової роботи є визначення та обґрунтування умов щодо створення нового суб’єкта підприємницької діяльності. Для досягнення мети потрібно досить велика фінансова база та все необхідне обладнання. Також знадобитися велика кількість високо кваліфікованих працівників в декількох сферах, яких в нашій країні знайти дуже легко. Об’єктом даної курсової роботи є публічне акціонерне товариство «Слобожанські смаколики» Предметом дослідження є запропонована організаційно-правова форма господарювання. У своїй роботі я використовую такі методи дослідження як: вивчення та узагальнення вітчизняної та закордонної практики ведення бізнесу, теоретичний аналіз та синтез. Завдання курсової роботи: • дослідити та проаналізувати законодавчі, нормативно-правові акти, спеціальну літературу в області підприємницької діяльності; • виявити якнайбільше альтернатив щодо пошуку підприємницької ідеї • систематизувати та використати здобуті знання при розв’язанні конкретних завдань щодо організації роботи по створенню нового суб’єкта господарювання розрахувати основні параметри створеного бізнесу; • обґрунтувати власні погляди та зробити висновки з теоретичних питань, розв’язання практичних завдань і узагальнених оцінок конкретних економічних результатів діяльності суб’єкту ринку.