0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Класифікація надзвичайних ситуацій, їх характеристика. Завдання органів Національної поліції при надзвичайних ситуаціях (ID:720716)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Інше
Сторінок: 20
Рік виконання: 2020
Вартість: 550
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП……..…………………………………………………………………………3 РОЗДІЛ 1 КЛАСИФІКАЦІЯ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ……………………………………………………………….……………5 1.1 Поняття та види надзвичайних ситуацій……………………….………………5 1.2 Наслідки надзвичайних ситуацій………………………………………………11 РОЗДІЛ 2 БЕЗПЕКА ПРАЦІВНИКІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В УМОВАХ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ…………………………….…………………….15 2.1 Поняття безпеки на небезпеки працівників Національної поліції в умовах виникнення надзвичайних ситуацій………………………………………………15 2.2 Дії працівників Національної поліції при виникненні надзвичайних ситуацій……………………………..………………………………………………18 ВИСНОВКИ………………………………………………………………….……..24 СПИСОК ВИКОРИСТАРНИХ ДЖЕРЕЛ…………………………………....……26 ДОДАТОК 1…………………………………………………………...……………28
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуіальність теми. У ході дослідження надзвичайних ситуацій, науковці звертаються до таких важливих питань як їх класифікація, способи запобігання та дії, насамперед кожної особи, а також працівників правоохоронних органів у разі їх виникнення. Сьогодні не існує людини, яка би жодного разу в житті не чула про низку надзвичайних ситуацій, які все частіше трапляються на території України, однак не кожен розуміє причини їх виникнення. Мета і завдання дослідження. Мета курсової роботи полягає у детальному аналізі причин надзвичайних ситуацій та їх наслідків для життя людей. Завдання, які поставлені для досягнення мети, полягають у наступному: - розглянути поняття терміну «надзвичайна ситуація»; - розглянути основні умови їх виникнення ; - визначити органи державної влади, які в межах своєї компетенції здійснюють профілактичну роботу щодо попередження виникненню надзвичайних ситуацій ; - дослідити класифікацію та рівні надзвичайних ситуацій. Об’єктом дослідження є загальні тенденції що передують виникненню надзвичайних ситуацій .
Інші роботи з даної категорії: