0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Торговельна документація підприємств споживчої кооперації: основні етапи становлення та розвитку на сучасному етапі » (ID:155201)

Тип роботи: бакалаврська
Сторінок: 88
Рік виконання: 2015
Вартість: 1100
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ТОРГІВЕЛЬНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ 1.1 Історія, сучасний стан та перспективи розвитку документа 1.2 Основні види та характеристики документів торгівельних підприємств 1.3 Особливості документообігу на підприємствах споживчої кооперації РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ТОРГОВЕЛЬНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ КАНІВСЬКОГО РАЙОННОГО СПОЖИВЧОГО ТОВАРИСТВА 2.1 Основна характеристика Канівського районного споживчого товариства 2.2 Аналіз документообігу підприємства споживчої кооперації 2.3 Аналіз стану технології зберігання ділових документів на підприємстві РОЗДІЛ 3 ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ДОКУМЕНТООБІГУ КАНІВСЬКОГО РАЙОННОГО СПОЖИВЧОГО ТОВАРИСТВА 3.1 Впровадження технології електронного документообігу Канівського районного споживчого товариства 3.2 Напрями удосконалення технології зберігання документів Канівського районного споживчого товариства ВИСНОВКИ РЕКОМЕНДАЦІЇ ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Торговельна документація – система документації, використовувана для вирішення завдань управління торгівлею. Існування глобальних товарних потоків неможливо без глобальних потоків інформації. Обмін інформацією відбувається між різними зацікавленими сторонами, в тому числі органами державного управління і транспортними посередниками. Обмін інформацією, званою торговою документацією, відбувається в паперовому та електронному вигляді. Ця торгова документація і елементи даних, що містяться в ній, визначаються і передбачаються національними та міжнародними нормативними актами у сфері охорони здоров'я, захисту прав споживачів, безпеки, оподаткування і доходів, навколишнього середовища. Всі торговельні операції, здійснювані підприємствами, повинні в обов'язковому порядку бути оформлені документально. Особливо увагу необхідно приділити юридичним документам, так як без них ці операції будуть недійсні. Існуючим законодавством передбачені спеціальні правові норми для оформлення торгових документів, а якщо їх не дотримуватися, документ не матиме юридичну силу. Торгівля займає особливе місце в економічній системі України. Аналіз останніх досліджень і публікацій говорить, що наукові роботи з дослідження питань складання торговельної документації були пов’язані з аналізом зазначеної групи документів. Разом з тим, вирішення питань формування та розвитку торговельної документації потребує подальших досліджень, перш за все у сфері складання та ведення торговельної документації на підприємствах споживчої кооперації. Тому обрана тема дослідження є досить актуальною.