0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація кадрової роботи в навчальному закладі (на прикладі Володимир – Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського) (ID:444973)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 34
Рік виконання: 2021
Вартість: 1200
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ З КАДРАМИ 5 1.1. Поняття і зміст роботи з кадрами 5 1.2. Організаційна структура та функції кадрової служби 8 Висновок до першого розділу 15 РОЗДІЛ 2 КАДРОВЕ ДІЛОВОДСТВО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ 17 2.1. Документаційне забезпечення обліку та руху кадрів 17 2.2. Комп’ютеризація кадрового діловодства 23 Висновок до другого розділу 24 РОЗДІЛ 3 ОРГАНІЗАЦІЯ КАДРОВОЇ РОБОТИ В ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ КОЛЕДЖІ ІМ. А.Ю. КРИМСЬКОГО 26 3.1. Основні види кадрової документації в навчальному закладі 26 3.2. Головні обов’язки інспектора з кадрів в коледжі 27 Висновок до третього розділу 29 ВИСНОВКИ 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ 33
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Головним елементом всієї системи управління є кадри, які одночасно можуть бути як об'єктом, так і суб'єктом управління. Працівники підприємства, організації є об'єктом управління, оскільки вони являють собою продуктивну силу, головну складову будь-якого виробничого процесу. Тому планування, формування, розподіл, перерозподіл та раціональне використання людських ресурсів на виробництві складають основний зміст управління кадрами, що з цієї точки зору розглядається аналогічно управлінню матеріально-речовими елементами виробництва. Разом з тим кадри − це насамперед люди, які характеризуються складним комплексом індивідуально-типових якостей і властивостей, серед яких соціально-психологічні відіграють головну роль. Здатність кадрів одночасно бути об'єктом і суб'єктом управління являє собою головну специфічну особливість управління кадрами. Виходячи зі сказаного під управлінням кадрами розуміють процес планування, підбору, підготовки, оцінки і безперервної освіти кадрів, спрямований на раціональне їх використання, підвищення ефективності виробництва і в кінцевому підсумку − на поліпшення якості життя. Основною метою управління кадрами в сучасних умовах є сполучення ефективного навчання персоналу, підвищення кваліфікації та трудової мотивації для розвитку здібностей працівників, а також стимулювання їх до виконання робіт більш високого рівня. Управління кадрами являє собою комплексну систему, елементами якої є основні напрямки, етапи, принципи, види і форми кадрової роботи.