0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Формування і регулювання собівартості продукції (ID:12464)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 113
Рік виконання: 2004
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 1. Теоретичні основи аналізу собівартості продукції 1.1. Собівартість – як економічна категорія 1.2. Загальна характеристика витрат на виробництво продукції (надання послуг) 1.3. Сукупні витрати та собівартість продукції (послуг) 1.4. Собівартість окремих виробів 1.5. Стратегічний аналіз витрат ІІ. Роль і місце підприємства в народному господарстві України 2.1. Технологічна та організаційно-економічна характеристика ВАТ “Черкаський хлібокомбінат” 2.2. Характеристика продукції 2.3. Особливості хлібопекарного виробництва ІІІ. Аналіз собівартості хлібопродукції 3.1. Аналіз собівартості продукції за узагальнюючими показниками 3.1.1. Аналіз витрат на 1 грн. товарної продукції 3.1.2. Аналіз собівартості порівнювальної продукції 3.1.3. Аналіз собівартості одиниці найважливіших видів продукції 3.1.4. Аналіз собівартості товарної продукції за елементами і статтями витрат 3.1.5. Аналіз непрямих витрат 3.1.6. Аналіз відносного рівня витрат 4. Пропозиції по втіленню резервів по зниженню собівартості хлібопродуктів на ВАТ "Черкаський хлібокомбінат" Висновки Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову