0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технікум, Варіант №1, Планування, №3704 (ID:21795)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 12
Рік виконання: 2008
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Задача № 1 Визначити обсяги товарної, валової, реалізованої, чистої продукції по підприємству за рік, використовуючи дані таблиці. Таблиця 2 Вихідні дані № п/п Показники Одиниці виміру Значення 1 2 3 4 Залишки готової продукції на складах тис. грн. – на початок року тис. грн. – на кінець року тис. грн. Випуск готових виробів: Виріб А штук Виріб Б штук Виріб В штук Виріб Г штук Ціна виробів: Виріб А грн. Виріб Б грн. Виріб В грн. Виріб Г грн. Виробництво напівфабрикатів для реалізації на сторону тис. грн. Капітальний ремонт устаткування тис. грн. Виготовлення тари для упаковки продукції тис. грн. Капітальний ремонт транспортних засобів тис. грн. Вартість матеріалів замовника тис. грн. Залишки незавершеного виробництва: тис. грн. – на початок року тис. грн. – на кінець року тис. грн. Матеріальні та прирівняні до них витрати на виробництво річного обсягу продукції тис. грн. Задача № 4 Скласти кошторис витрат та планову калькуляцію собівартості на виробництво вафлів, використовуючи вихідні дані, передбачені в таблиці 2. Таблиця 2 Вихідні дані № п/ п Показники Одиниця ви¬міру Сума 1 2 3 5 1. Норма витрат сировини та матеріалів на 1 тонну готової продукції Вафельний лист кг 235,0 Цукрова пудра кг 450,4 Кондитерський жир кг 302,2 Молоко сухе кг 24,9 Какао порошок кг 38,1 Есенція ванільна кг 1,1 Бумага ОДП-25 кг 2,8 Гофрокороб штук 90 Скоти для гофрокороба штук 0,26 Ярлики маркувальні штук 90 Ярлики "Состав" штук 90 Клей кг 0,1 2. Вартість одиниці сировини та матеріалів Вафельний лист грн. 2,09 Цукрова пудра грн. 1,80 Кондитерський жир грн 3,40 Молоко сухе грн 6,65 Какао порошок грн 6,24 Есенція ванільна грн 108,50 Бумага ОДП-25 грн 7,0 Гофрокороб грн 0,90 Скоти для гофрокороба грн 18,79 Ярлики маркувальні грн 0,001 Ярлики "Состав" грн 0,001 Клей грн 3,11 3. Транспортні витрати в % до витрат сировини та матеріалів % 4,0 4. Паливо та енергія для технологічних цілей на 1 тонну готової продукції грн 210,80 5. Основна заробітна плата виробничих робітників на 1 тонну готової продукції грн 96,10 6. Додаткова заробітна плата виробничих робітників від їх основної заробітної плати % 11,8 7. Нарахування на заробітну плату % 38,3 8. Амортизація устаткування грн 169.90 9. Амортизація основних засобів загальновиробничого призначення грн 31,20 10. Витрати на опалення, освітлення, водозабезпечення, водовідвід грн 35,20 Продовження таблиці 2 11. Основна і додаткова заробітна плата обслуговуючого персоналу грн 20,70 12. Нарахування на заробітну плату обслуговуючого персоналу % 38,3 13. Витрати на охорону праці грн 8,10 14. Витрати на збут продукції грн 82,40 В т.ч. матеріальні витрати грн 38,00 Витрати на оплату праці грн 16,90 Нарахування за з/плату грн 6,47 Інші витрати грн 21,03 15. Адміністративні витрати грн 152,40 в т.ч. матеріальні витрати грн 60,90 Витрати на оплату праці грн 33,10 Нарахування на з/плату грн 12,68 Амортизаційні відрахування грн 18,10 Інші витрати грн 27,62 Задача № 5 Скласти планову калькуляцію собівартості на виробництво вафлів, використовуючи вихідні дані, передбачені в таблиці 2. Задача № 7 Визначити тривалість технологічного та виробничого циклів обробки партії деталей при послідовному, паралельному, паралельно – послідовному поєднанні операцій, побудувати графіки процесу обробки деталей та зробити висновки при таких вихідних даних, передбачених в таблиці 1 Таблиця 1 Вихідні дані № п/п Показники Одиниці виміру Значення 1 2 3 4 1. Розмір партії деталей штук 42 2. Розмір транспортної партії штук 7 3. Кількість операцій у технологічному процесі: штук 4 4. Час обробки деталей становить: – на першій операції хв.. 20 – на другій операції хв. 10 – на третій операції хв. 36 – на четвертій операції хв. 40 – на п’ятій операції хв. – 5. Кількість верстатів: – на першій операції штук 2 – на другій операції штук 1 – на третій операції штук 3 – на четвертій операції штук 4 – на п’ятій операції штук – 6. Коефіцієнт календарності – 1,4 7. Тривалість робочої зміни год. 8 8. Кількість робочих змін протягом доби змін 1 9. Тривалість природних операцій хв.. 140 10. Тривалість допоміжних операцій хв. 210 11. Тривалість середньої між операційної перерви хв. 30 Задача № 11 Для ремонтно-механічного цеху обчислити річний обсяг робіт та чисельність слюсарів та електриків при таких вихідних даних, передбачених в таблиці 1. Таблиця 1 № п/п Показники Одиниця виміру Значення 1 2 3 4 1 Планова кількість ремонтів: шт.. 2 7 10 12 13 2 Категорія складності ремонтів механічної частини устаткування: 12 32 7 23 10 3. Категорія складності ремонтів електричної частини устаткування: 3 10 5 6 14 4. Трудомісткість ремонту на одиницю ремонтної складності механічної частини устаткування н/год 16 5. Трудомісткість ремонту на одиницю ремонтної складності електричної частини устаткування н/год 6 продовження таблиці 1 1 2 3 4 6. Дійсний річний фонд робочого часу одного робітника год. 1810 7. Середній процент виконання норм робітниками % 102,8
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову