0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Формування системи запобігання банкрутству підприємств (на матеріалах дочірнього підприємства ПАТ “Київхліб” “Сквирський хлібозавод”) (ID:231520)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 94
Рік виконання: 2017
Вартість: 1900
Купити цю роботу
Зміст
З М І С Т ВСТУП РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ВИЗНАЧЕННЯ БАНКРУТСТВА ПІДПРИЄМСТВ 1.1 Теоретична характеристика банкрутства підприємства 1.2 Суть системи запобігання банкрутству підприємств 1.3 Методичні підходи до аналізу ймовірності банкрутства суб’єкта господарювання РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ЙМОВІРНОСТІ БАНКРУТСТВА ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА ПАТ ”КИЇВХЛІБ” ”СКВИРСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД” 2.1 Організаційно-економічна характеристика дочірнього підприємства ПАТ ”КИЇВХЛІБ” ”СКВИРСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД” 2.2 Аналіз фінансового стану та фінансової безпеки дочірнього підприємства ПАТ ”КИЇВХЛІБ” ”СКВИРСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД” 2.3 Оцінка ймовірності банкрутства дочірнього підприємства ПАТ ”КИЇВХЛІБ” ”СКВИРСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД” РОЗДІЛ 3 НАПРЯМКИ ФІНАНСОВОЇ СТАБІЛІЗАЦІЇ ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА ПАТ ”КИЇВХЛІБ” ”СКВИРСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД” 3.1 Рекомендації щодо підвищення ефективності роботи дочірнього підприємства ПАТ ”КИЇВХЛІБ” ”СКВИРСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД” 3.2 Формування підсистем антикризового управління в дочірньому підприємстві ПАТ ”КИЇВХЛІБ” ”СКВИРСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД” 3.3 Розрахунок ефективності запропонованих заходів ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЕРЕЛ І ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
2.2. Аналіз фінансового стану та фінансової безпеки дочірнього підприємства ПАТ ”КИЇВХЛІБ” ”СКВИРСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД” Перш ніж розпочати комплексну оцінку фінансового стану підприємства необхідно провести попередню його оцінку. Доцільним є здійснити попередню оцінку фінансового стану ДП ПАТ “Київхліб” “Сквирський хлібозавод”, перевіривши виконання «золотого правила економіки», яке може бути виражено наступною нерівністю: (2.1), де Тз (ЧП) – темп зростання чистого прибутку; Тз (ЧД) – темп зростання чистого доходу; Тз (ВК)– темп зростання власного капіталу; Тз (ВБ) – темп зростання валюти балансу. Відповідні розрахунки наведені у таблиці 2.8. Під впливом факторів зовнішнього та внутрішнього середовища нормальний стан функціонування підприємства може порушуватись, відхилятись від планових чи бажаних параметрів роботи. Такі ситуації вимагають формування і використання в рамках структурних елементів господарського механізму відповідних заходів, які будуть носити антикризовий характер. Сукупність таких заходів, методів, важелів та інструментів у науковій літературі розкривається через поняття механізму антикризового управління. Діагностика кризових явищ здійснюються на початковому етапі для визначення потреби антикризового управління. Варто відзначити, що за сучасних нестабільних умов господарювання є вкрай важливим запровадження на підприємствах системи антикризового управління, яка націлена на запобігання кризовим ситуаціям, усуненню проблем до того моменту, коли вони ще не набули незворотного характеру. Ця система управління повинна також набувати своїх специфічних рис на кожному з управлінських рівнів і бути об’єднана спеціальною програмою стратегічного розвитку підприємства. Це дозволить своєчасно долати виникаючі тимчасові перешкоди, зберігати і збільшувати ринкові позиції за будь-яких зовнішніх (економічних, політичних, соціальних) умов, спираючись, в основному, на власні ресурси. В сучасних умовах антикризове управління направлене на не тільки на попередження розвитку криз та кризових ситуацій, але і адаптацію системи управління до змін в зовнішньому середовищі підприємства, що сприятиме сталому розвитку. У зв’язку з цим виникає необхідність формування в ДП ПАТ “Київхліб” “Сквирський хлібозавод” системи антикризового управління, яка повинна забезпечувати постійний моніторинг кризових явищ, здійснювати планування, організацію та реалізацію антикризових заходів з метою збереження початкових позитивних характеристик підприємства. На рисунку 3.2 розглянемо рекомендовану підсистему антикризового управління в дочірньому підприємстві ДП ПАТ “Київхліб” “Сквирський хлібозавод”.