0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління виробничим потенціалом підприємством та способи його вдосконалення (на прикладі ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувального комбінату») (ID:372343)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 102
Рік виконання: 2020
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА ТА МЕТОДІВ ЙОГО ОЦІНЮВАННЯ 1.1. Теоретичні підходи до визначення сутності виробничого потенціалу підприємства 1.2. Методичні підходи до оцінювання виробничого потенціалу на підприємстві 1.3. Дослідження виробничого потенціалу підприємств гірничо-збагачувальної галузі Висновки до розділу 1. РОЗДІЛ ДОСЛІДЖЕННЯ Й АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПрАТ «ЦЕНТРАЛЬНИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ 2.1. Аналіз техніко-економічних показників роботи ПрАТ «ЦЕНТРАЛЬНИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ» 2.2. Аналіз виробничого потенціалу на ПрАТ «ЦЕНТРАЛЬНИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ» 2.3. Обґрунтування заходів підвищення рівня інтегрального показника виробничого потенціалу на ПрАТ «ЦЕНТРАЛЬНИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ» Висновки до розділу 2. РОЗДІЛ 3. ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА РОЗРАХУНОК ЕФЕКТИВНОСТІ РЕЗУЛЬТАТІВ ОПТИМІЗАЦІЇ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПрАТ «ЦЕНТРАЛЬНИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ» 3.1. Розробка економіко-математичної моделі та встановлення взаємозв’язків між станом виробничого потенціалу та елементами його складових 3.2. Обґрунтування методу оптимізації складових стану виробничого потенціалу на основні економіко-математичного моделювання 3.3. Визначення економічної ефективності від запропонованих заходів щодо оптимізації стану виробничого потенціалу на ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» Висновок до розділ 3. ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РЕФЕРАТ на кваліфікаційну (магістерську) роботу Тема кваліфікаційної роботи: Управління виробничим потенціалом підприємства та способи його вдосконалення» Кваліфікаційна (магістерська) робота виконана на 102 сторінках, містить 22 таблиць, 13 рисунків, 19 формул, додатків 3. При підготовці роботи використано 43 літературних джерел. Мета кваліфікаційна (магістерська) роботи: вдосконалення теоретичних та методичних положень, інструментарію та практичних рекомендацій щодо оцінки виробничого потенціалу Завдання дослідження є розгляд сучасних методів визначення та оцінювання виробничого потенціалу підприємства та розробка заходів щодо підвищення його рівня. Об’єктом дослідження є процесі оцінювання стану виробничого потенціалу із урахуванням його складових: виробничої, матеріальної та кадрової. Предметом дослідження є методичні, теоретичні і практичні аспекти оцінювання стану виробничого потенціалу підприємства. Одержаний економічних ефект (ефективність): у процесі дослідження встановлено, що протягом 2015-2019 рр. на ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» інтегральний показник стану виробничого потенціалу знижується з 1,12 част. од. до 0,5 част. од. тобто знижується з стану «розвиток» до «стабільність». Маємо негативну тенденцію яка потребує заходів за для підвищення значення інтегрального показника стану виробничого потенціалу. Запропоновано заходи щодо зниження собівартості реалізованої продукції на 1,31% відносно 2019 р. за рахунок скорочення : витрат «послуги сторонніх організацій» на 41464,73 тис. грн.; страхування ризиків 22689,71 тис. грн.; витрати пов’язані із випробуваннями, контролю за відповідності якості виробів на 28740,29 тис. грн.; витрати пов’язані із орендою (лізингом) необоротних активів 11596,96 тис. грн. В результатів отримано зростання показників ефективності діяльності ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат», а також підвищення рівня складових виробничого потенціалу : виробнича до 0,39 част. од.; кадрова до 0,87 част. од.; матеріальна до 0,48 част. од. За рахунок зниження собівартості реалізованої продукції, планове значення інтегрального показника стану виробничого потенціалу підвищиться до 0,63 част. од. Ключові слова: виробничий потенціал, інтегральний показник, рентабельність, основні засоби, ефективність.