0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ В СФЕРІ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ЗА ДОПОМОГОЮ ЯКІСНОГО АНАЛІЗУ (ID:185679)

Тип роботи: стаття
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 13
Рік виконання: 2015
Вартість: 1500
Купити цю роботу
Зміст
Анотація. Ключові слова Постановка проблеми. Аналіз останніх досліджень і публікацій Формулювання цілей статті. Виклад основного матеріалу. Якісний аналіз ризику Висновки. Література: 1. Гранатуров В.М., Литовченко І.В.. «Методи якісного аналізу підприємницьких ризиків», 2005. – Ст. 5 – 29. 2. Журнал Forbes. Украина. 3. ubr.ua – онлайн-газета. / Кризис и ресторанный бизнес: как выживают рестораны в Украине? / 18.06.2014. 4. Скавронська І.В. . Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. - 2009. - Вип.2. - С.232-244. 5. Кореспондент – Журнал / Корреспондент: Справа смаку. Український ресторанний бізнес зростає швидкими темпами / № 22 від 07 червня 2013 р..
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Статтю опубліковано в © Автори журналу «Економічні студії», 2015 © «Львівська економічна фундація», оформлення, 2015 Анотація. Статтю присвячено ознайомленню з культурою харчування в пострадянській Україні та дослідженням ризиків при відкритті власного ресторану або кафе. Для більш ґрунтовної наукової роботи було створено уявне арт-кафе до якого і було застосоване управління ризиками, а саме проведений повний якісний аналіз підприємства (зображена рейтингова оцінка ризиків, побудована матриця «Поле ризиків», складено карту управління ризиками). Завдяки ризик-менеджменту, виявили і розглянули основні помилки власників кафе, ресторанів. В статті також було запропоновано шляхи вирішення помилок та наведені правила для підприємців, що працюють у сфері громадського харчування. Постановка проблеми. Відносно, Україна – дуже молода держава, тому більшість бізнесу зараз знаходиться на стадії зародження і нагадує сліпих кошенят, адже наші підприємці є першопрохідцями у своїй справі. Заклади громадського харчування є однією з найприбутковіших сфер бізнесу в світі і за статистикою, середній обіг коштів, вкладених у ресторан, відбувається в 5-6 разів швидше, ніж інвестиції, вкладені, наприклад, у магазин одягу [4, ст. 233]. Формулювання цілей статті. Основною ціллю статті є виведення українського бізнесу з рівня пострадянського на міжнародний та покращення вітчизняного сервісу. Для розрахунку найбільш впливових ризиків на арт-кафе «Бравос» приведемо рейтингову оцінку ризикостворюючих факторів, побудувавши матрицю «Поле ризиків» (таблиця 1), використовуючи бальну систему (від 1 до 10). Розглянемо більш детально можливі ризики, роблячи висновки з матриці «Поле ризиків». Складемо карту управління ризиками (таблиця 2). Висновки. Як ми можемо побачити, що використавши лише якісний аналіз ми вже можемо побачити суттєві мінуси нашого закладу громадського харчування, адже навіть логічно подумавши, то саме персонал, організація та якісь продукції серйозно впливають на фінансові показники арт-кафе чи ресторану. Також,