0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Цивільно-правові договори з фізичними особами про виконання робіт та трудові договори: проблеми розмежування (ID:243932)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 43
Рік виконання: 2018
Вартість: 220
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНИЙ АПАРАТ ЦИВІЛЬНО-ПРАВОВИХ ДОГОВОРІВ З ФІЗИЧНИМИ ОСОБАМИ ПРО ВИКОНАННЯ РОБІТ ТА ТРУДОВИХ ДОГОВОРІВ 5 1.1. Поняття і ознаки цивільно-правових договорів з фізичними особами про виконання робіт 5 1.2. Визначення поняття «трудовий договір» 9 1.3. Договір підряду як основний вид трудових договорів про виконання робіт 12 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПОРЯДКУ УКЛАДЕННЯ ТА СУЧАСНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ЦИВІЛЬНО-ПРАВОВИХ ДОГОВОРІВ З ФІЗИЧНИМИ ОСОБАМИ ПРО ВИКОНАННЯ РОБІТ ТА ТРУДОВИХ ДОГОВОРІВ 16 2.1. Порядок складання та особливості цивільно-правових договорів з фізичними особами про виконання робіт 16 2.2. Порядок складання та особливості трудових договірів 19 2.3. Розмежування цивільно-правових договорів з фізичними особами про виконання робіт і трудових договорів 23 РОЗДІЛ 3. ЦИВІЛЬНО-ПРАВОВІ ДОГОВОРИ З ФІЗИЧНИМИ ОСОБАМИ ПРО ВИКОНАННЯ РОБІТ ТА ТРУДОВИХ ДОГОВОРІВ: ПРОБЛЕМИ РОЗМЕЖУВАННЯ 28 3.1. Потенційні ризики пов’язані з укладенням цивільно-правового договору замість трудового 28 3.2. Шляхи уникнення можливих ризиків щодо розмежування цивільно-правового договору з фізичною особою про здійснення робіт і трудового договору 31 ВИСНОВКИ 34 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35 ДОДАТКИ 38 irenka@i.ua
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
У роботі використано сукупність різноманітних методів наукового пізнання, зокрема методи порівняльного та системного аналізу, індукції та дедукції, конкретизації, абстрагування, аналогії, логічний метод, графічний і табличний методи. Інформаційна основа даної курсової роботи складається із законодавчих та нормативно-правових актів Верховної Ради України, монографічної та періодичної інформації, даних науково-практичних конференцій. Курсова робота складається з вступу, трьох розділів, висновку, списку літератури, додатків. Курсова робота виконана в обсязі 43 сторінок. З них – 32 основного тексту. Сюди входять 5 рисунків, 1 додаток. При написанні курсової роботи було використано 35 основних джерел, переважно наукового, науково-методичного, періодичного характеру. РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНИЙ АПАРАТ ЦИВІЛЬНО-ПРАВОВИХ ДОГОВОРІВ З ФІЗИЧНИМИ ОСОБАМИ ПРО ВИКОНАННЯ РОБІТ ТА ТРУДОВИХ ДОГОВОРІВ 1.1. Поняття і особливості цивільно-правових договорів з фізичними особами про виконання робіт Нерідко підприємства потребують разових послуг фізичних осіб або разового виконання будь-яких робіт. У таких випадках укладання цивільно-правового договору про виконання робіт (договір підряду) являється доцільним. Цивільно-правовий договір (цивільно-правова угода) - домовленість (правочин) двох або більше сторін, спрямована на встановлення, зміну або припинення цивільних прав та обов'язків (ч. 4 ст. 202, ч. 1 ст. 626 Цивільного кодексу України). Цивільно-правовий договір є однією з підстав виникнення зобов’язальних правовідносин (п. 1 ч. 2 ст. 11, ч. 2 ст. 509 Цивільного кодексу України) [33]. Цивільно-правовий договір є юридичною конструкцією, що опосередковує широкий спектр різноманітних дій учасників цивільних правовідносин майнового та організаційного характеру.