0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

▪️ Задача 2 Викладачка кафедри Іванова звернулася до роботодавця з вимогою перевести її на дистанційну роботу, мотивуючи це тим, що постійно відчуває психологічний тиск з боку колег, які шуткують з приводу яскравого зовнішнього вигляду Іванов (ID:956124)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 1.5
Рік виконання: 2024
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Викладачка кафедри Іванова звернулася до роботодавця з вимогою перевести її на дистанційну роботу, мотивуючи це тим, що постійно відчуває психологічний тиск з боку колег, які шуткують з приводу яскравого зовнішнього вигляду Іванової. Яку відповідь має надати роботодавець? Чи є підстави для переведення Іванової на дистанційну роботу?
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Викладачка кафедри Іванова звернулася до роботодавця з вимогою перевести її на дистанційну роботу, мотивуючи це тим, що постійно відчуває психологічний тиск з боку колег, які шуткують з приводу яскравого зовнішнього вигляду Іванової. Яку відповідь має надати роботодавець? Чи є підстави для переведення Іванової на дистанційну роботу? Перехід на дистанційну роботу може відбутися як на підставі трудового договору, так і за наказом (розпорядженням) власника. Раніше обов’язковим було додержання письмової форми при укладенні трудового договору про дистанційну роботу. Тепер, унаслідок змін, внесених Законом України від 15.03.2022 «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» №2136-ІХ, така вимога відсутня. Крім того, законодавець усунув необхідність за 2 місяці завчасно попереджати працівників про перехід на дистанційну роботу.
Інші роботи з даної категорії: