0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Пенсійне забезпечення осіб у зв’язку із втратою годувальника у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування (ID:847432)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Соціальна робота
Сторінок: 81
Рік виконання: 2022
Вартість: 3500
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 4 РОЗДІЛ 1.ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСІБ У ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ВТРАТОЮ ГОДУВАЛЬНИКА 8 1.1 Сутність та необхідність пенсійного забезпечення осіб у зв’язку із втратою годувальника 8 1.2. Нормативно-правове регулювання у сфері пенсійного забезпечення осіб, у зв’язку із втратою годувальника 14 1.3. Історичні аспекти розвитку пенсійного забезпечення сімей у зв’язку із втратою годувальника 20 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ І 25 2.1. Комплексний аналіз пенсійних виплат у зв’язку із втратою годувальника в солідарній системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування. 26 2.2. Технології призначення та виплати пенсії у зв’язку із втратою годувальника в умовах сьогодення 35 2.3. Світова практика надання пенсійного забезпечення у разі втрати годувальника 41 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ ІІ 52 Розділ III. СТАН СИСТЕМИ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСІБ У ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ВТРАТОЮ ГОДУВАЛЬНИКА В КОНТЕКСТІ ДИНАМІКИ ОДЕРЖУВАЧІВ ТА РОЗМІРУ ВИПЛАТ НА ДЕРЖАВНОМУ ТА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНЯХ. 54 3.1. Характеристика наукового дослідження 54 3.2 Обробка отриманих результатів 56 3.3 Інтерпретація отриманих результатів 63 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ III 65 ВИСНОВОК: 66 ГЛОСАРІЙ: 69 Список використаної літератури ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність. Теперішня ситуація в Україні спричинила суттєві зміни в функціонуванні кожного міста, селища та держави загалом. Основна функція соціального забезпечення- це надання належного захисту незахищеним верствам населення. Наша держава є гарантом і повинна забезпечувати захист своїм громадянам. І зараз як ніколи це є її найголовнішою місією, надати потрібні блага тим, хто в період повномасштабної війни і поза нею потребує допомоги. Нестабільне соціально-економічне становище країни спричиняє низку ризиків в які може потрапити будь-яка людина від похилого віку до молодого. Україна стикнулась пліч-о-пліч із жорстоким явищем-війною. Багато людей втратили свої домівки , своїх рідних та годувальників. Одним із найголовніших напрямів соціального захисту збоку держави є пенсійне забезпечення у зв’язку із втратою годувальника. Станом на 01.10.2022 року кількість отримувачів пенсії у зв’язку із втратою годувальника становить 515 456 тис. осіб. Як ми знаємо із початком повномасштабного вторгнення росії людські втрати в рази збільшились. Багато сімей втратили своїх годувальників як із причин війни, так і через несподівану та жорстоку смерть. Хтось втратив годувальника військовослужбовця, а хтось звичайного працівника, пенсіонера чи безробітного. Випадки бувають різними, проте у випадку втрати годувальника один із членів сім’ї чи декілька втрачають основні засоби для існування. Отже, гідне задоволення потреб таких сімей має стати приорітетним завданням нашої держави. Одним із найважливіших компонентів суспільного добробуту будь-якої держави є пенсійне забезпечення, яке гарантує гідний рівень життя для тих, хто досяг пенсійного віку, хто все життя відавав свої сили, свій інтелект на благо держави, для тих хто втратив годувальника , тощо. Стаття 2 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» містить в собі твердження про те, що в Україні є трирівнева система пенсійного забезпечення , яка складається із першого рівня- солідарної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування ,що базується на засадах солідарності і субсидування; другого рівня- накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, що базується на засадах накопичення коштів застрахованих осіб та третього рівня- системи недержавного пенсійного забезпечення, що базується на засадах добровільної участі громадян, роботодавців та їх об’єднань у формуванні пенсійних накопичень. (Закон України № 1058-IV)
Інші роботи з даної категорії: