0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ КОМПЛЕКСІ (ID:944515)

Тип роботи: бакалаврська
Сторінок: 50
Рік виконання: 2023
Вартість: 7000
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП....................................................................................…………………….3 РОЗДІЛ І. МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ В ТУРИСТИЧНІЙ ГАЛУЗІ ………………………………....5 1.1 Сутність організації управління готельно-ресторанного комплексу…..…..5 1.2 Планування діяльності в готельно-ресторанному комплексі……………...11 РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КОМПЛЕКСУ «ALLIGATOR» ……………………………………………….……………...18 2.1 Організаційно-економічна характеристика комплексу «Alligator»……....18 2.2 Оцінка фінансово-господарської діяльності комплексу «Alligator»...........25 РОЗДІЛ ІІІ. НАПРЯМИ ПОКРАЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ КОМПЛЕКСУ «ALLIGATOR» ……...................................33 3.1 Удосконалення системи управління комплексу «Alligator»……………….33 3.2. Формування концепції розвитку системи управління комплексу «Alligator» в кризових умовах…………………………………………………...39 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ …………….......................................………47 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ................................................…….50 ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Готельне господарство – галузь сфери обслуговування, що найдинамічніше розвивається і приносить багатомільйонні прибутки в масштабах національних економік багатьох держав. Як частина туристичного бізнесу, готельний бізнес несе в собі величезний потенціал розвитку і для українського ринку. Він є системоутворюючою галуззю, що створює складний комплекс фінансово-господарських відносин між господарюючими суб'єктами різного спрямування. Протягом останніх десяти років в Україні спостерігається стрімкий розвиток готельно-ресторанного бізнесу. У великі міста приходять міжнародні готельєри, зростає кількість маленьких приватних готелів, реконструюються старі готелі. Щоправда, кількісне зростання далеко не завжди супроводжується одночасним підвищенням якості обслуговування і рівня сервісу. Актуальність обраної теми полягає в тому, що розвиток туризму і перспективні плани розвитку інфраструктури гостинності створили в сучасній Україні передумови для інтенсивного розвитку готельно-ресторанної індустрії, але в той же час існує низка проблем, які необхідно вирішувати. У цій випускній кваліфікаційнй роботі проекті ця тема розглянута більш детально.