0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Завдання № 4 До фахівця з питань міжнародного приватного права д–ра Германа фон Шльосера звернувся директор українського товариства з обмеженою відповідальністю «Манускрипт» пан Сердешний за правовим висновком. ТОВ «Манускрипт» уклало із компанією «Briber (ID:619700)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Міжнародне право
Сторінок: 4
Рік виконання: 2021
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Завдання № 4 До фахівця з питань міжнародного приватного права д–ра Германа фон Шльосера звернувся директор українського товариства з обмеженою відповідальністю «Манускрипт» пан Сердешний за правовим висновком. ТОВ «Манускрипт» уклало із компанією «Bribery limited», що є юридичною особою за законодавством Республіки Кіпр, договір довірчого управління майном. Відповідний договір не містив жодної вказівки про застосовне право, проте у п. 7.8 договору зазначалося: «Усі правовідносини, пов’язані із цим Договором, у тому числі його укладенням, зміною, припиненням та дійсністю, а також ті, що виникають в процесі виконання цього Договору, але не врегульовані ним, регламентуються ex aequo et bono». Пана Сердешного цікавить, що означає наведений пункт договору і якими нормами мають керуватися сторони у своїх договірних відносинах, але він не бажає звертатися за роз’ясненням до свого контрагента, оскільки вважає, що це негативно відобразиться на діловій репутації ТОВ «Манускрипт». 1.Дати комплексний правовий висновок щодо поставлених питань. 2.Наскільки коректно сформульовані положення п. 7.8 договору між ТОВ «Манускрипт» та компанією «Bribery limited»? 3.Що означає регулювання договірних відносин «ex aequo et bono»? Чи є прийнятним така відсилка за українським законодавством, якщо так, то в яких межах? 4.Чи можна застосовувати до договору між ТОВ «Манускрипт» та компанією «Bribery limited» Принципи УНІДРУА? Якщо так, то в якому випадку і в яких межах?
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання № 4 До фахівця з питань міжнародного приватного права д–ра Германа фон Шльосера звернувся директор українського товариства з обмеженою відповідальністю «Манускрипт» пан Сердешний за правовим висновком. ТОВ «Манускрипт» уклало із компанією «Bribery limited», що є юридичною особою за законодавством Республіки Кіпр, договір довірчого управління майном. Відповідний договір не містив жодної вказівки про застосовне право, проте у п. 7.8 договору зазначалося: «Усі правовідносини, пов’язані із цим Договором, у тому числі його укладенням, зміною, припиненням та дійсністю, а також ті, що виникають в процесі виконання цього Договору, але не врегульовані ним, регламентуються ex aequo et bono». Пана Сердешного цікавить, що означає наведений пункт договору і якими нормами мають керуватися сторони у своїх договірних відносинах, але він не бажає звертатися за роз’ясненням до свого контрагента, оскільки вважає, що це негативно відобразиться на діловій репутації ТОВ «Манускрипт». 1.Дати комплексний правовий висновок щодо поставлених питань. 2.Наскільки коректно сформульовані положення п. 7.8 договору між ТОВ «Манускрипт» та компанією «Bribery limited»? 3.Що означає регулювання договірних відносин «ex aequo et bono»? Чи є прийнятним така відсилка за українським законодавством, якщо так, то в яких межах? 4.Чи можна застосовувати до договору між ТОВ «Манускрипт» та компанією «Bribery limited» Принципи УНІДРУА? Якщо так, то в якому випадку і в яких межах? 1. Щодо комплексного правового висновку з поставлених питань: З умов задачі можливо виділити два основних питання: а) що означає принцип ex aequo et bono? б) якими нормами слід керуватись сторонам договору, у зв’язку із наведеною колізійною прив’язкою? З приводу першого питання відзначимо, що традиційно наведений принцип тлумачиться як вирішення спору по справедливості без необхідності суворого дотримання закону. Принципом ex aequo et bono арбітражний суд керується у випадку, коли він безпосередньо у