0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Кафе на 50 місць (ID:104958)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 70
Рік виконання: 2015
Вартість: 35
Купити цю роботу
Зміст
Звіт захищений з оцінкою____________ «_____»_____20___р. Суми 2016 р ЗМІСТ ВСТУП …………………………………………………………………………….. 1 ХАРАКТЕРИСТИКА ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА, ОСОБЛИВОСТІ ЙОГО ВИРОБНИЧО-ТОРГІВЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ…….. 2 ОРГАНІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ……………………………….……………………………….. 3 ОПЕРАТИВНЕ ПЛАНУВАННЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ТЕХНОЛОГІЧНА ДОКУМЕНТАЦІЯ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ……….. 4 ОРГАНІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ТА КОНТРОЛЮ ЗА ДІЯЛЬНІСТЮ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА………………………………. 5 ОВОЛОДІННЯ УМІННЯМИ ТА НАВИЧКАМИ (РОБОТА ДУБЛЕРОМ) МОЛОДШОГО СПЕЦІАЛІСТА .………………………………………………… 5.1 Робота дублером техніка-технолога………………………………………… 5.2 Робота дублером завідуючого виробництвом………………………………. 5.3 Робота дублером адміністратора (метрдотель) торгівельної зали………… 6 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ……………………………….……………….. 7 ДОДАТКИ ……………………………………………………………………… 9 ПЕРЕЛІК ДЖЕРЕЛ ІНФОРМАЦІЇ ………….…………………………………
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову