0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організаційно-економічний механізм управління готельно-ресторанним комлексом (ID:229961)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 115
Рік виконання: 2016
Вартість: 2000
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1. Теоретичні основи формування організаційно-економічного механізму управління підприємством готельно-ресторанного бізнесу 1.1. Поняття, сутність та елементи управління організаційно-економічним механізмом підприємства готельно-ресторанного господарства 1.2. Фактори впливу на механізм управління підприємством готельно-ресторанного бізнесу 1.3. Сутність економічного аналізу та характеристика показників соціально-економічної ефективності функціонування готелів і ресторанів Розділ 2. Дослідження організаційно-економічного механізму управління готельно-ресторанного комплексу ________ 2.1. Аналіз організаційно-економічного профілю підприємства 2.2. Аналіз ефективності управління господарською діяльністю _______ 2.3. Аналіз фінансового стану, ефективності використання коштів та майна підприємства Розділ 3. Підвищення ефективності економічного механізму управління _________ 3.1. Обґрунтування стратегії розвитку підприємства 3.2. Підвищення ефективності господарської діяльності ______________ 3.3. Розрахунок ефективності запропонованих заходів Висновки та пропозиції Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову