0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія страв з кисломолочного сиру (ID:386259)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 30
Рік виконання: 2013
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5 1.1. Значення сиру для організму людини 5 1.2. Використання сиру в українській національній кухні 9 Розділ ІІ. Аналіз проблеми, що вивчається, на прикладі конкретного об’єкту 11 2.1. Характеристика закладу ресторанного господарства 11 2.2. Аналіз меню ресторану 17 2.3. Аналіз страв із сиру, які пропонуються на підприємстві 21 Розділ ІІІ. Розробка рекомендацій і заходів вирішуваної проблеми 25 3.1. Нові технології виготовлення страв з сиру 25 3.2. Вимоги до складання нормативної документації 27 3.3. Технологічні карти виготовлення оновлених страв з сиру 30 Висновки і пропозиції 32 Список використаної літератури 34 Додатки 35
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову