0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія виготовлення перших страв (ID:386260)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 40
Рік виконання: 2013
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5 2. Аналіз проблеми, що вивчається, на прикладі конкретного об’єкту 16 2.1. Характеристика підприємства ресторанного господарства 16 2.2. Аналіз асортименту супів на підприємстві ресторанного господарства 19 3. Розробка рекомендацій і заходів вирішуваної проблеми 27 3.1. Шляхи вдосконалення виготовлення супів 27 3.2. Вимоги до складання нормативної документації 30 3.3. Технологічні карти на розроблену продукцію 33 Висновки і пропозиції 39 Список використаної літератури 41 Додатки 42
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову