0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія виготовлення супів (ID:386261)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 40
Рік виконання: 2013
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5 Розділ 2. Аналіз проблеми, що вивчається, на прикладі конкретного об’єкту 11 2.1. Загальна характеристика закладу ресторанного господарства 11 2.2. Аналіз виробничої діяльності підприємства 17 2.3. Асортимент супів на досліджуваному підприємстві 19 Розділ 3. Розробка рекомендацій і заходів вирішуваної проблеми 25 3.1. Пропозиції по складанню рецептур нових страв 25 3.2. Складання нормативної документації до страв 32 Висновки і пропозиції 41 Список використаної літератури 43
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову