0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Класичні і сучасні технології супів (ID:47872)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 63
Рік виконання: 2011
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СУПІВ У ЗАКЛАДАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 1.1.Значення супів у харчуванні людини 1.2. Загальна характеристика супів 1.2.1. Заправні супи 1.2.2. Протерті супи 1.2.3. Прозорі супи 1.2.4. Молочні супи 1.2.5. Холодні супи 1.2.6. Супи з плодів та ягід РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СУПІВ РЕСТОРАНУ «СВЯТОСЛАВ» 2.1. Характеристика ресторану «Святослав» 2.2. Дослідження технічного процесу приготування перших страв у ресторані 2.2.1.Механічна обробка овочів 2.2.2. Обробка м’яса, приготування напівфабрикатів 2.2.3. Приготування бульйону як основи для супу 3 2.3. Технологія приготування супів у ресторані «Святослав» 2.3.1. Борщ український 2.3.2. Розсольник домашній 2.3.3. Бабусина солянка РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА РЕКОМЕНДАЦІЙ ДЛЯ СТРАВИ «СУП-ПЮРЕ З ЗЕЛЕНИМ ГОРОШКОМ» 3.1. Характеристика технології приготування страви «Суп-пюре з зеленим горошком» 3.3. Розробка проектів нормативної документації на блюдо «Суп-пюре з зеленим горошком» 3.3. Охорона праці у гарячому цеху ресторану ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову