0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Звіт з навчальної практики на базі підприємства ресторанного господарства « ТОВ «БОНОБО», Ресторану «Sanpaolo»» (ID:553627)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 34
Рік виконання: 2017
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ЗМІСТ Вступ………………………………………………………………………………….3 РОЗДІЛ І. Загальне ознайомлення зі структурою закладу, організацією його діяльності…………………………………………………………………………….5 РОЗДІЛ ІІ. Вивчення функціональних обов’язків керівників та спеціалістів різних рівнів управління…………………………………………………………….9 РОЗДІЛ ІІІ. Зміст завдань, пов’язаних з організаційною діяльністю підприємства………………………………………………………………………..14 3.1 Організація постачання та зберігання сировини, напівфабрикатів та готової продукції, засобів матеріально-технічного оснащення…………………14 3.2 Організація виробництва напівфабрикатів різного ступеня готовності та готової до споживання продукції………………………………………………15 3.3 Організація обслуговування споживачів………………………………17 РОЗДІЛ ІV. Зміст завдань, пов’язаних з технологічною діяльністю підприємства………………………………………………………………………..21 4.1 Планування виробничого процесу та вдосконалення технологічних операцій……………………………………………………………………………..21 4.2 Аналіз технологічного забезпечення якості кулінарної продукції…...23 РОЗДІЛ V. Організація рекламної діяльності закладу ресторанного господарства………………………………………………………………………...26 РОЗДІЛ VI. Індивідуальне завдання……………………………………………....28 Висновок………………………………………………………………………….…33 Список джерел які використовуються………………………………………….…34
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
3.2 Організація виробництва напівфабрикатів різного ступеня готовності та готової до споживання продукції..... .... .... .... Підрозділи основного виробницта оснащені професійним устаткуванням. Теплове обладнання: пароконвектомати; печі мікрохвильові ; печі конвекційні; газові та електричні плити; фритюрниці; жарочні, пекарські, духові шафи. Холодильне та морозильне обладнання: холодильні (є в кожному цеху), морозильні шафи (холодний та кондитерський цех); агрегат шокового заморожування (заготівельний м’ясо-рибний цех); льодогенератори (заготівельний м’ясо-рибний цех) . Лінії роздач: для холодних страв, для гарячих страв та для кондитерських виробів. Електромеханічне обладнання: слайсери (холодний цех); куттери (холодний цех); м’ясорубки (заготівельний м’ясо-рибний цех); кухонні процесори (ThermoMix) (кондитерський та холодний цех); ручний міксер (холодний цех); бліксери (кондитерьский та холодний цех); соковитискач (кондитерьский цех); льодоподрібнювач (кондитерський цех); тістоміси (кондитерський цех); планетарні міксери (кондитерьский цех). Нейтральне обладнання (меблі з нержавіючої сталі): нейтральні поверхні (є в кожному цеху); витяжний зонт (гарячий та кондитерський цех); виробничі столи (є в усіх цехах); стелажі звичайні та кондитерські (гарячий та кондитерський цех); мийки виробничі (є в усіх цехах); деко для випічки (кондитерський цех ); гастроємності (є в усіх цехах). Все устаткування дуже якісне, фірмове та професійне. Жодне з них не стоїть без роботи. На кухні завжди йде процес приготування в якому задіяні всі ці обладнання.