066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Грибки роду Candida та їх роль у дисбіозі статевої системи жінок (ID:265347)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Мікробіологія
Сторінок: 25
Рік виконання: 2016
Вартість: 600
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ 3 1. Вульвовагінальний кандидоз 4 1.1 Фактори ризику розвитку 4 1.2 Роль кандид у розвитку дисбіозу статевих шляхів 5 2. Характеристика грибків роду Candida 11 2.1 Різноманіття форм та біологічні властивості кандид 11 2.2 Особливості чутливості кандид до антимікотичних препаратів 13 3. Методи лабораторного виявлення кандид 15 3.1 Застосування мікроскопії для виявлення кандид 15 3.2 Культуральні методи виявлення кандид 16 3.3 Альтернативні методи дослідження 17 Заключення 19 Перелік посилань
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Дріжжоподібні гриби роду Candida належать до родини Сryptococcaceae. Клітини гриба мають округлу або овальну форму, розміри варіюють від 1,5 до 10 мкм залежно від умов зростання, насампред, від наявності субстрату у достатній кількості. Істинного міцелію немає. Кандиди утворюють псевдоміцелій, який формується за рахунок подовження клітин гриба і розташування їх ланцюжками. Псевдоміцелій позбавлений загальної оболонки і перетинок. Дріжжоподібні гриби в місцях зчленування псевдоміцелія можуть відбруньковувати бластоспори (групи бруньок), а всередині псевдоміцелія можуть формуватися колбовидні здуття, в яких утворюються хламідоспори. У процесі інвазії бластоспори дріжджоподібних грибів трансформуються у псевдоміцелій [26]. За типом метаболізму кандиди є аеробами [34]. Найбільш сприятлива температура для їхнього росту 21-37 ºС. Вже при температурі 40 ºС ріст грибів гальмується, а при температурі вище 50 ºС відбувається повне відмирання клітин. Температуру 60 ºС часто використовують для підсушування чашок, на яких є ризик розвитку грибів. Кип'ятіння призводить до загибелі грибів практично миттєво. Оптимальним рН для росту грибів є 6,0-6,5, але вони можуть довго перебувати і в дуже кислих середовищах (рН 2,5-3,0), хоча розвиток їх значно сповільнюється [6]