0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Презентація та доповідь до неї: Санітарно-гігієнічне значення мікробіологічних процесів у грунті і їх значення для очищення навколишнього середовища від забруднення (ID:941634)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Мікробіологія
Сторінок: 15
Рік виконання: 2023
Вартість: 350
Купити цю роботу
Зміст
Важливість санітарно-гігієнічних аспектів у збереженні довкілля Мікробіологічні процеси в грунті Мінералізація як ключовий процес Розклад біомаси на неорганічні сполуки Вплив мікроорганізмів на очищення та відновлення середовища Очищення від побутового забруднення Вплив мікроорганізмів на якість ґрунтового водопостачання Промислові відходи та їх вплив на навколишнє середовище Екологічні аспекти утворення і управління твердими промисловими відходами Збалансований підхід до управління мікробною активністю Мікробіологічні процеси - основа чистого довкілля Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Мінералізація - це процес, під час якого органічні речовини перетворюються на неорганічні мінерали за допомогою мікроорганізмів. Цей процес включає вивільнення елементів, таких як азот (Амоній сульфат. NH4 NO3 Амоній нітрат. NH4 NO3 Карбамід. CO(NH2)2 Аміачна вода. NH3водн.) , фосфор (Простий суперфосфат. Са(Н2 РО4)2•Н2 О +Са. SО4•2 Н2 ОПодвійний суперфосфат. Са(Н2 РО4 )Фосфоритне борошно. Са3(РО4)2 Преципітат. Са. НРО4•2 Н2 О) та калій (Калій хлорид. КСl. Калійсульфат. K2 SO4) , які є ключовими для росту рослин. Слайд 6. Розклад біомаси на неорганічні сполуки На слайді можемо побачити схему: Перетворення органічних речовин у грунті. Гуміфікація: Гуміфікація - це складний процес, в якому високомолекулярні продукти розкладання органічних решток перетворюються на гумусні кислоти. Реакції біохімічного окиснення: Провідну роль у гуміфікації відіграють повільні біохімічні реакції окиснення, які формують систему високомолекулярних органічних кислот. Ароматизація молекул: Гуміфікація - це тривалий процес, під час якого молекули гумусних кислот ароматизуються без конденсації. Розщеплення на фракції: Новоутворена система гумусних кислот розщеплюється на декілька фракцій за молекулярною масою, структурою та розчинністю. Дана схема допомагає уявити послідовність та важливість процесів, які відбуваються в ґрунті під час перетворення органічних залишків у гумусні кислоти та їх подальше використання в екосистемі ґрунту.