0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Холодний цех студентського кафе (ID:115709)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 41
Рік виконання: 2014
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Техніко-організаційне обґрунтування 2. Характеристика підприємства, що проектується 3. Характеристика холодного цеху 4. Розрахунок виробничої програми підприємства 4.1. Розрахунок потужності підприємства 4.2. Розрахунок виробничої програми 4.3. Розрахунок виробничої програми цеху 5. Розрахунок сировини 6. Розрахунок обладнання 7. Розрахунок робочої сили 8. Розрахунок немеханічного обладнання 9. Добір посуду та інвентарю 10. Розрахунок корисної та загальної площі Висновки Список використаних джерел Графічна частина проекту 1. План цеху в масштабі 1:20 з розміщенням обладнання 2. Графіки виходу на роботу, завантаження торговельного залу
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову