0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розрахунок гарячого цеху дитячого ресторану на 35 місць» (ID:126451)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 55
Рік виконання: 2016
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
Анотація Вступ …………………………………………………………………. 1. Організаційно – технічний розділ………………………………..... 1.1. Розробка концепції підприємства………………………….... 1.2. Моделювання виробничо – технологічних процесів………. 2. Проектно - технологічний розділ…………………………………... 2.1. Розробка виробничої програми підприємства……………..... 2.2. Розрахунок сировини………………………………………… 2.3. Проектування гарячого цеху…………………………………. 2.3.1. Розробка виробничої програми цеху………………….... 2.3.2. Розрахунок обладнання ………………………………….. 2.3.3. Розрахунок чисельності робочого персоналу…………… 2.3.4. Розрахунок площі цеху…………………………………... 3. Розробка компонування рішень……………………………………. Список використаної літератури………………………………… Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову